Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Бели рози 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Рози е една артистична черно-бяла композиция, която ще трансформира напълно всяко жилищно пространство. Арт фотографията винаги е била компонент на интериорния декор, ето защо в колекцията ни присъстват множество такива изображения. Тапетът ще се впише чудесно в помещения с модерно и стилно обзавеждане.

Черно-белият фототапет – артистизъм без аналог при стенните декорации

Черно-белите фотографии са атрибут на фотографското изкуство. Независимо какво е изобразено на тях – хора, лица, пейзажи, предмети – те излъчват невероятна хармония и висока естетика. Върху конкретния модел фототапет са изобразени букет бели рози. Тъй като те са единствения обект върху фотографията, сякаш няма значение, че тя не е представена в цвят. Това обаче не е така.

Фактът, че изображението е представено в монохромен вариант си личи и оказва желаното въздействие върху наблюдателя. Всеки естет ще почувства тънкия финес и нежността на композицията. В стаята, в която тапетът бъде поставен, ще се създаде специална атмосфера на спокойствие, извисеност над дребните неща и хармония с природата.

Моделът ще се впише прекрасно в стаи с модерно обзавеждане и ще бъде вдъхновение за творческите натури. Идеален за дневна, спалня, кътче за отдих и релакс. Тапетът е също подходящ за офиси и бизнес помещения, където трябва да се създаде приятна артистична атмосфера – салони за красота, модни бутици, ресторанти и др.

Съставен от 2 части – залепянето му няма да ви затрудни

Фототапет рози в черно-бяло е един от лесните за поставяне наши модели. Размерът му е стандартен – 184 х 254см – височина/широчина. В същото време, изображението е разделено на само 2 части. Това прави инсталацията максимално лесна и бърза. Дори хора без никакъв опит ще се справят успешно със залепянето на двата детайла.

Триизмерният ефект на фототапета ще накара пространството да оживее. Белите тонове, които преобладават в картината, ще увеличат оптически съответното пространство. Гарантираме, че няма да съжалявате за избора си, ако изберете този фототапет. Като допълнителен стимул, от нас получавате безплатно лепило.

Фототапет Бели рози 3D

65.50 лв.