Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Алея 3D 1 3D

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът състои се от 4 части.

Фототапет Алея е превъзходна стенна декорация, която ще внесе свежест и уют във всяко жилищно и комерсиално помещение. Триизмерното изображение ще ви създаде илюзията, че се намирате в близост до веранда, от която се разкрива приказна гледка. Моделът се предлага на супер изгодна цена, заедно с безплатно висококачествено лепило.

Пейзажът – най-лесният начин да поканите природата в прекрасния си дом

Красивата пасторална гледка радва не само очите, но и душата. Именно затова по-голямата част от нашите клиенти избират този вид пейзажи за декорация на стените в своето жилище. При този модел имаме изключително приятна и колоритна картина. Малка пешеходна алея, която се вие около каменен зид, окичен с красиви цветя.

Всеки естет би бил щастлив да вижда ежедневно тази пищна идилия, затова вярваме, че ще изберете този 3D фототапет да краси някоя от стените в дома ви. Това е един от големите ни модели, който изисква повече свободно пространство. Струва си да му го осигурите, като съобразите подредбата на мебелите с неговото местоположение.

Ярките и свежи цветове ще внесат ведро слънчево настроение и ще създадат невероятно усещане за мир и покой. Какъв по-добър начин да се откъснете от динамичния ритъм на живот в големия град. Фототапетът Алея 3D е подходящ за хол и всекидневна, но можете без притеснения да го поставите и в спалнята.

Големите фототапети не винаги са трудни за инсталиране

Много от клиентите ни изразяват опасения, че големите фототапети са по-сложни за инсталиране. Това се дължи на мнението, че фототапетите с голям размер са съставени от по-голям брой части. Множеството компоненти на картината трябва да се напаснат прецизно и да се залепят много точно. За ваша радост, тук подобен проблем не съществува.

Въпреки значителната му големина (254 х 368см), фототапетът се състои от само 4 части. По-малкия брой елементи на картината прави монтажа лесен и бърз, дори ако операцията се изпълнява от непрофесионалист. Препоръчваме да обърнете специално внимание на предварителната подготовка на стената, за да постигнете отлични резултати при полагането.

Разгледайте пълната гама фототапети с пейзажи.

Фототапет Алея 3D 1 3D

89.90 лв.