Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Абстракция цветя 3D L 2

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапетите са способни да се превърнат в основен декоративен акцент на дори най-просторните помещения. Такъв потенциал има и нашият фототапет Абстракция цветя 3D L 2, който ще ви очарова с нежните си флорални мотиви и ярки златисти отблясъци. Моделът е подходящ за дневна, спалня, работен кабинет и всяко представително помещение.

Абстрактните изображения – начин да създадете елегантна и изискана арт атмосфера

Фототапетите в стил Абстракция носят усещане за лукс и аристократична елегантност. С тях е много лесно да се създаде една изискана арт атмосфера, затова са особено предпочитани от любителите на финото изкуство. Изображението върху този абстрактен фототапет пресъздава природата по един много изтънчен начин.

Флоралният принт в конкретния модел присъства и като фон, и като основен декоративен акцент. Изображението създава усещане за наличието на стенно пано със златна рамка, върху което са изобразени искрящи в златисто цветя на черен фон. Това определено е една прелестна арт композиция, която ще издигне дома или офиса ви на едно по-високо ниво.

Комбинация от практичност и естетика

Фототапетите не са просто големи изображения тип стенна декорация. Те имат и практично приложение, позволявайки да се промени начина, по който се възприема и усеща дадено пространство. Този тип декоративни покрития ви позволяват с малко пари да постигнете същият ефект, който обикновено се постига с много сериозен разход на средства.

Естетиката в тапета Цветя 3Д не се нуждае от коментар. Моделът е много подходящ за зониране на по-големи пространства. С него можете да отделите кътчето с меката мебел от трапезарията в дневната. Много добре би изглеждал и в предверието, създавайки отлични впечатления за общия стил на дома.

Този красив фототапет се състои от само 2 части. Това говори недвусмислено за лекотата на неговото инсталиране върху стената. Уверени сме, че можете да се справите изцяло сами с лепенето на декоративното покритие. За да ви улесним максимално в това начинание, от нас получавате нужното ви лепило напълно безплатно.

Фототапет Абстракция цветя 3D L 2

65.50 лв.