Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Абстракция орхидея 2 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Искате ли да създадете приятно релаксиращо настроение в някоя стая, сложете нашия фототапет Абстракция орхидея 3D върху една от стените. Това е нежна, успокояваща композиция, способна да ви създаде уют и комфорт, връщайки се у дома след тежкия работен ден. Фототапетите с флорална тематика са любими предимно на дамите, но нека не забравяме, че те са тези, които създават стила и визията на своя дом.

Нежна флорална концепция в стил абстракт

Фототапетът Орхидея пленява с нежните си тонове и абстрактен начин на представяне на изображението. Всеки детайл, присъстващ на картината, е безупречно премерен, така че да се постигне максимална естетика и емоционално въздействие върху наблюдателя. Картината е повече от лаконична – имаме клонче цъфнала орхидея, случайно паднало върху дъсчения под, около което виждаме разпръснати златисти перли.

В същото време изображението въздейства по един изключително силен начин. Едва ли има човек – естет, който не би се опиянил от тази стилна майсторска фотография. Светлите тонове в изображението имат пълния потенциал да направят пространството визуално по-просторно и светло. Тапетът е подходящ за почти всяко жилищно пространство: дневна, спалня и трапезария. Дори в едно просторно антре ще изглежда чудесно.

Защо да декорирате с фототапет?

Фототапетите са чудесен начин да се създаде специфична атмосфера в дадено пространство. Различните изображения въздействат по различен начин – пейзажите успокояват и същевременно предизвикват приятни емоции, докато градските панорамни гледки събуждат съзнанието и подтикват към действие.

Тапетите с цветя създават романтична пасторална атмосфера, поради което с тях е най-лесно да се обособи приятно кътче за отдих и релакс. Много удачно е фототапетът Орхидея да се постави в зоната с мека мебел в хола или успоредно на леглото, ако желанието ви е да го поставите в спалнята. Този абстрактен фототапет създава приятната илюзия за прозорец, разкриващ прелестна гледна към една цветна градина.

Моделът е със стандартни размери: 184 х 254см – височина/широчина. Състои се от само 2 части, което улеснява инсталацията. Ще го получите заедно с лепило, подарък от нас.

Фототапет Абстракция орхидея 2 3D

65.50 лв.