Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Бяло дърво

4/ 5 (595)
  • + -

Опции
* Ширина:

2.90 лв.

Самозалепващото фолио Бяло дърво е облицовка, която ще намери широк спектър от приложения във вашия дом. С неутралния си бял цвят и приятен дървесен декор, това покритие ще ви помогне да освежите интериора на съвсем ниска цена. Без излишна загуба на време, без замърсяване на цялото жилище – бързо, лесно и чисто.

Белият цвят – хит в интериорния дизайн

Тъмните дървесни нюанси в момента се смятат за демоде. Модата в интериора залага на монохромни решения, включващи предимно черно, сиво и бяло. С фолиото, имитиращо бяла дървесина, можете да реализирате множество интериорни проекти. Да освежите старите мебели, да прикриете грозни детайли на обзавеждането – да накарате стаите да изглеждат по-светли и просторни.

Със самозалепващо фолио можете да промените облика на всеки детайл от обзавеждането – метални шкафове, стари гардероби, кухненския плот и дори интериорните врати. Вехтите и неугледни мебели ще станат като нови и дори ще изглеждат скъпи и модерни. Този модел декоративно покритие е най-прекият път към създаване на една луксозна обстановка с малко пари.

Най-актуалният стил в жилищното оформление в момента е стилът Лофт. В този стил белите дървесни нюанси присъстват осезаемо. Бялото фолио с дървесни мотиви е подходящо за всяка жилищна стая – кухня, хол, спалня, коридор. Именно антрето ще спечели най-много от подобна трансформация, защото ще внесете светлина там, където тя липсва, и простор в обичайно най-тесния участък в жилищата.

Материал, с който може да работи абсолютно всеки

Всеки човек, независимо мъж или жена, може да се справи с инсталирането на самозалепващо фолио. Операцията включва единствено: правилно измерване, изрязване на материала и внимателното му поставяне върху съответната основа. Единствените инструменти, които са ви нужни, са ролетка и ножица за изрязване на детайлите. Излишните части могат да се премахнат с макетен нож, след като покритието е залепено върху детайла.

При лепенето на самозалепващи фолиа има само един труден момент – не бива да се допуска под фолиото да се образуват въздушни балончета. За да избегнете този дефект, препоръчваме да полагате филма бавно, като го приглаждате с ръка. Можете да си помагате със шпатула или суха кърпа.

Фолио Бяло дърво

2.90 лв.