Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Чам

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:4.60 лв.

Дървесните елементи в интериора могат да направят всяко помещение по-уютно и приятно. Ако мебелите и плотовете ви са изгубили своето очарование, можете да им вдъхнете нов живот, създавайки илюзията, че са направени от естествен чамов материал. Декоративното фолио чам ви позволява да реновирате скучните елементи на интериора с невероятна бързина и на много ниска цена.

Създайте си уют и комфорт с ефект светло дърво

Иглолистната дървесина, позната още като чам, е най-масово използвана в мебелостроенето. Материалът е лек и достатъчно мек, за да бъде удобен за обработка. Този тип дървесина обаче запазва висока цена, което кара редовия потребител да намери негова нискобюджетна алтернатива. Нашето фолио чам слага край на усиленото ви търсене.

С помощта на декоративния филм можете да трансформирате напълно облика на всяка стая. Много лесно ще вдъхнете нов живот на старите мебели, като просто покриете захабените им лицеви части с тази ефектна облицовка. Евтините мебелни изделия от ПДЧ ще изглеждат сякаш са направени по поръчка от натурално дърво.

Материал, който можете да използвате в помещения с висока влажност

Самозалепващите фолиа са уникален материал, с който можете да скривате дефекти, да създавате желания ефект и да променяте напълно стила на всяка стая. Филмът има многослойна структура, като основата е PVC. На повърхността на фолиата има също винилов слой, който защитава материала от влага, а цветовете – от избеляване.

Фолиото, имитиращо чам, притежава отлични характеристики. Отличава се със здравина и лекота на боравене и има леко релефна текстура, наподобяваща истинското дърво при докосване. Може да се използва за покриване на мебели, плотове и прегради, изработени от различни материали – ПДЧ, дърво, метал, стъкло, пластмаса и др.

Материалът е устойчив на влага, което ви позволява да го използвате в кухни и бани. Пълната му водоустойчивост улеснява почистването на повърхностите. Не се препоръчва използване на груби метални предмети и абразиви при почистване.

Не забравяйте: за отлични резултати основата трябва да е чиста, гладка и суха!

Фолио Чам

4.60 лв.