Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Черен мат

3/ 5 (5)
  • + -

Опции
* Ширина:3.20 лв.

Покривните фолиа са полезни и необходими в много битови ситуации. То представлява слой устойчив материал с висока плътност, който не се надрасква, къса и обелва. Освен към механични въздействия, той е напълно толерантен към намокряне – капките вода не отслабват свързващото вещество в лепилото му, а цветовете не избеляват и остават наситени. 

Защо да изберем фолиото за мебели 

Фолиата по правило се цапат трудно, а нагорещяването не уврежда текстурата им. Това ги превръща в универсално покритие, еднакво подходящо за интериор и екстериор. Монтират се много бързо и лесно, чрез самозалепващият слой от вътрешната си страна – достатъчно е единствено поставяне и прецизно приглаждане върху отлично почистена повърхност. 

Залепващата смес остава активна в продължение на изключително дълъг период. Поставянето на тези покрития върху мебел осигурява продължителна и висококачествена защита от всички индустриални и атмосферни капризи, както и от сблъсъци с предмети. Промяната в цвета на някои акценти в обзавеждането също е предимство на този покривен материал, тъй като самозалепващата му конструкция е създадена за чести интериорни промени. 

Имитация на абанос 

Магазинът ни предлага фолио мат в наситен абаносов цвят. Ширината му варира от 45 см. до 67.5 см.. Матовото покритие осигурява мек сатенен финиш, характерен за някои видове полиран естествен масив, но без декоративните релефни жилки, характерни за култивираният обработен материал. Продуктът изглежда достатъчно атрактивен и луксозен, за да заеме място в интериор на офис помещения, развлекателни заведения, фоайета и вътрешносградни пространства. 

Матовият оттенък би изглеждал скучен, безцветен и лишен от живот върху други разцветки. Черният цвят го подчертава и му отива прекрасно. Нашето фолио черен мат е атрактивна имитация на екзотичното абаносово дърво. Предназначено е за “облицоване” на мебели с всякакъв тип дизайн, които придобиват коренно различна визия веднага след поставянето му. Приликата с натурално дърво позволява интериорни съчетания с различни текстилни текстури, разцветки и естествени облицовки. 

Практичните предимства 

Поставяйки черен мат фолио върху мебел или покритие, клиентите получават луксозно и ефектно покритие за проблемни зони. Дефекти, неравности, олющвания и обезцветяване – всички класически проблеми в обзавеждането се скриват под гладката матова текстура. Същевременно тя предпазва повърхностите от нараняване. 

Продуктът се почиства с влажна мека кърпа, а повърхността му остава наситено черна, въпреки контакт с UV лъчи, пръски вода и нагорещяване. Текстурата също се съхранява в отлично състояние за продължително време. Фолиата са създадени за луксозен интериор, въпреки изгодните цени за линеен метър материал, който е достъпен дори и за най-ниският месечен бюджет. Обзаведете на изгодни цени, без да правите компромис с качество и визия!

Фолио Черен мат

3.20 лв.