Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Цикламен металик

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:3.90 лв.

Със самозалепващото фолио цикламен металик ще успеете с нужната лекота и финес да внесете уникален колорит във всяко едно затворено помещение. Високата декоративна стойност на продукта ви позволява да декорирате бързо и лесно всякакви интериорни елементи. Яркият и наситен цикламен цвят ще се превърне в акцент на интериора.

Най-лесният начин да внесете свежест във всяко жилищно помещение

С добавянето на ярки цветове, можете да внесете свежест в дори най-скучното помещение. Цикламеното фолио е продукт, с който ще освежите пространството и ще го направите по-приятно за обитаване. Конкретният модел е подходящ за спални, детски стаи и помещения, в които посрещате гости.

Цикламеният филм е чудесна идея за освежаване на стари мебели, за декорация на прегради и остъкления. Може да се използва самостоятелно както и в комбинация с други фолиа в различни цветове. Предимството на многоцветната декорация се състои основно в нейната способност да създава слънчево и ведро настроение.

Евтино, бързо и лесно

Фолиото със самозалепващ гръб си остава най-евтиният и лесен начин да преобразите напълно дадено помещение. Цената на този вид декоративни покрития е изключително ниска. Дори да закупите голямо количество, цената, която ще платите, ще бъде по-ниска от тази на което и да е друго облицовъчно решение.

Бързината, с която се полага материала е зашеметяваща. Благодарение на самозалепващата се основа, отпада нуждата от използване на лепила. Работата без лепило е чиста – не се замърсяват нито повърхностите, нито въздуха в помещението. След приключване на декорирането, стаята може да се използва по обичайния начин.

Със залепянето на самозалепващо фолио цикламен металик могат да се справят дори хора, които никога не са изпълнявали такава задача. За операцията ви е нужна единствено ножица или макетен нож, с която да изрязвате филма в желаната форма и ширина. От помощ ще ви бъде също наличието на заглаждаща шпатула, с чиято помощ да извеждате навън въздушните мехурчета при полагане на облицовката.

Фолиото се предлага на линеен метър. Ширината му е 45см.

Фолио Цикламен металик

3.90 лв.