Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Зелен металик

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:3.90 лв.

Вероятно ви е нужно фолио зелен металик, с което да декорирате и реновирате конкретен елемент на интериора. Ние ви предлагаме един висококачествен продукт, с който се работи лесно и който има много ефектно излъчване. Покритието е страхотна имитация на витраж и армирано декоративно стъкло. Приложението му е изключително широко.

Самозалепващите се фолиа – предимства и приложение

Самозалепващото фолио е прекрасен съвременен материал, с който много бързо и лесно могат да се реновират стари и захабени детайли на интериора. То се залепя здраво върху всякакви гладки и чисти основи, сред които: метал, дърво, пластмаса и стъкло. Имайки предвид, че това са материалите, които присъстват най-осезаемо в жилищния интериор, приложението му е почти неограничено.

Предимство е защитената повърхност на облицовката. Фолиата са устойчиви на намокряне и могат без проблем да се подлагат на мокро почистване. Не е желателно обаче почистването да се прави с твърди почистващи инструменти и груби абразиви. Слънчевата светлина би могла да причини избеляване на цвета и принта, затова не е желателно използване на открито.

Зеленото фолио металик е чудесен начин да превърнете семпли остъкления в атрактивен витраж. Предвид факта, че покритието имитира армирано стъкло, то може да се използва за декориране на обикновени стъкла върху врати и прегради. Фолиото ще направи тези детайли непрозрачни и по този начин ще ви осигури уединение и защита от чужди погледи. Също така ще ограничи притока на светлина в помещението.

Възможност да закупите точно количеството, което ви е нужно

Декоративното фолио зелен металик се продава на линеен метър. Ние не ви задължаваме да поръчате цяла ролка, каквато практика съществува в някои магазини. Дейността ни включва търговия на едро и дребно, като за бизнес партньори имаме по-изгодни ценови условия.

Ширината на покритието е 45см, а дължината – в зависимост от поръчаното количество. Особеностите на шарката ви позволява да положите покритието по дължина или широчина, без да се забележи особена разлика в крайния резултат. Разкрояването спрямо формата и размера на основата се прави откъм гърба.

Фолио Зелен металик

3.90 лв.