Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио 61148

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:5.60 лв.

Не изхвърляйте старите мебели, само защото цветът им не се вписва в новата обстановка или ви дразнят драскотините, оставени от домашния ви любимец. Тук в онлайн магазин Дегрец ви предлагаме един много евтин и лесен вариант за пълното им преобразяване. Фолио 61148 имитира чудесно светъл дървен материал (бук или чам), позволявайки ви да промените интериора без да влагате много пари.

Създайте синхрон между мебели в различни цветове

Много хора имат в дома си мебели в различни стилове и цвят, които са били купувани при различни обстоятелства или са били наследени и подарени. Когато такава мебелировка е събрана в едно помещение, гледката не е никак приятна. По никакъв начин не може да се говори за синхрон и баланс на интериора.

Нашето фолио 61148 ви позволява да унифицирате визията на всички мебелни изделия в дадена стая. С този декоративен филм можете да покриете фасадите на гардероби, скринове, шкафове и дори плота на масичката за кафе. Крайният резултат ще бъде красиво подредено помещение с пълен синхрон между цветовете.

Фолиото е подходящо и за обновяване визията на кухненските шкафове. PVC фолиата радват купувачите и домашните майстори с пълната си водоустойчивост. Филмът не само ще промени облика на старата ви кухня, но и ще защити ПДЧ плоскостите от влагата, която с времето фатално ги разрушава.

Най-лесният начин да промените визията на различни интериорни елементи

Фолиото с дървесен ефект ви дава възможност да трансформирате напълно всяко жилищно пространство, без да правите скъпи и мръсни ремонти. С това самозалепващо се покритие се работи изключително лесно – просто трябва да изрежете филма в желания размер и форма, да премахнете защитната хартия и да го залепите върху избраната повърхност.

При работа с този декоративен материал не се вдига прах, нито пък се генерира шум, който може да пречи на вашите съседи. След края на операцията остава само хартията, която трябва да съберете и изхвърлите. За работа с фолио 61148 не са ви нужни специални умения или инструменти.

Фолио 61148

5.60 лв.