Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио 61138

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:5.60 лв.

Декоративните самозалепващи фолиа са материал, създаден специално за домашни проекти от типа Направи си сам. С тях можете да освежите интериора на всяко пространство и да го направите по-стилен и модерен, без да влагате големи усилия и средства. Фолио 61138 е модел, имитиращ черен мрамор – отлично решение за създаване на луксозна атмосфера с много скромен бюджет.

Приложение и характеристики

Структурата на самозалепващото фолио го прави универсално решение за декориране на различни елементи на домашния интериор. Моделът черен мрамор ви позволява да промените визията на кухненските плотове и гръб, с което ще трансформирате изцяло облика на своята кухня, създавайки си усещане, че се намирате в скъпо имение.

Този декоративен материал притежава висока влагоустойчивост, благодарение на защитното си покритие от PVC. ПВЦ е влагоотблъскващ материал, който запазва не само своята структура под въздействие на влагата, но и структурата на основата, независимо дали това е стенна мазилка, дърво, гипсокартон или ПДЧ.

Фолиата са отлично решение за декориране на мебели, прегради и стени, особено такива, облицовани с плочки. Черният мрамор ви позволява да си създадете един много изискан кухненски интериор, ако го съчетаете с бяла кухня, за да постигнете един много ефектен контраст. Моделът 61138 е най-подходящ за кухненския плот и кухненския гръб, но може да се използва и за обновяване визията на бани и мокри помещения.

Лекота на използване – всеки може да се справи с този материал

Независимо дали имате много реализирани проекти зад гърба си или за първи път ще работите със самозалепващо фолио, резултатът ще ви изпълни с удовлетворение и гордост. Всеки може да работи с този материал, дори хора, които смятат, че нямат никакви умения, за да извършат и най-дребните домашни ремонти.

Фолиото представлява лек и тънък филм, който лесно се изрязва с ножица в желания размер и форма. За да промените облика на мебели или други елементи на интериора, са ви нужни само ролетка, линия за очертаване контура на изрязване и макетен нож за премахване на излишъците. Нужен ви е съвсем скромен бюджет, тъй като цената на нашите фолиа е изключително ниска.

Фолио 61138

5.60 лв.