Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио 61137

5/ 5 (26)
  • + -

Опции
* Ширина:


5.60 лв.

Мраморът е материал, символ на лукса и аристократичния стил в интериора. Черният вариант на този рядък естествен камък е един от най-скъпите и търсени видове. Ако не можете да си позволите истински мраморен плот или стенна облицовка, нашето самозалепващо фолио модел 61137 е отлична алтернатива

Мраморни акценти в интериора – гаранция за непреходен шик

Когато в интериора присъства черен мрамор, определено можем да говорим за класическо стилно решение. Фолиото 61137 ще се впише отлично както в кухненското пространство, така и хола, спалнята и коридора. Поради влагоустойчивия характер на материала, можете да поставите фолиото дори в банята.

Когато черният цвят на мрамора се комбинира с по-светли и дори с бели елементи на интериора, резултатът е автентична царствена атмосфера. Декорираните интериорни детайли мигновено ще се превърнат в акцент, дори ако използвате фолиото за покриване на съвсем малки участъци от обзавееждането – плота на масичката за кафе или работния плот в кухнята.

Не бива да се колебаете да експериментирате с този материал, тъй като мраморът е непреходна класика, която никога няма да излезе от мода. Фолиото ви позволява да освежите визията на помещенията, без да правите сложни и скъпи ремонти или да сменяте мебелите. Черният ни мраморен модел е подходящ за декориране не само на жилища, но и на офиси и търговски обекти.

Материал, с който се работи лесно и не изисква особена поддръжка

 Самозалепващото фолио е материал, с който се работи изключително лесно. Дори хора без никакъв практически опит в този тип операции, могат да се справят с неговото залепване. Тук е важно да се познават някои тънкости. Например, лекото намокряне на основата, ви позволява да правите корекции и улеснява премахването на въздушните мехурчета.

В същото време, повърхностите могат да се почистват с вода и конвенционални битови препарати (без абразивни такива!). Модерните технологии на производство направиха принтовете и цветовете на фолиата изключително дълготрайни, като благодарение на защитния горен слой, фолиото е защитено и от UV радиация.

Фолио 61137

5.60 лв.