Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио 61130

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:5.60 лв.

Модерният интериорен ефект Тухлена стена може да се постигне с помощта на различни декоративни покрития. Един от най-евтините и лесни варианти е самозалепващо фолио 61130. Изображението има превъзходен 3D ефект, така че стената ще изглежда напълно автентично, гледана под различен ъгъл. Фолиото се продава на линеен метър при ширина 90см.

Предимство на фолиото пред други декоративни материали

Декоративните покрития, имитиращи тухлена стена, са много на брой – от 3Д тапети с релеф до PVC панели и обикновени хартиени тапети. Това, с което фолиото превъзхожда всички налични материали е ниската цена, съчетана с лекота на инсталацията. Друго предимство на фолиата са компактните размери на ролката, които са по-удобни за транспортиране в сравнение с 3Д тапетите и ПВЦ панелите.

Обикновеният хартиен тапет отстъпва на фолиото по сложност на полагането. Докато за инсталиране на тапет са ви нужни лепила, то фолиото има самозалепващ гръб, който прави залепването на декоративния филм лесно и бързо. Освен това, фолиото може да се постави върху всякакви равни и гладки повърхности, а не само върху стена.

Нашето самозалепващо фолио тухлена стена 61130 е подходящо за декориране на различни елементи на интериора, включително мебели. Много добро решение е за облицоване на прегради от фазер, който по начало не изглежда добре, дори ако се боядиса. Можете да залепите декоративния филм върху повърхности от стъкло, метал, дърво и пластмаса, без да търсите специални лепила за всеки материал.

Скрийте старите грозни плочки в кухнята и създайте напълно нов интериор

Най-доброто приложение на декоративното фолио Тухла е в кухнята, където влагата, мазните отлагания и пръските вода могат да бъдат сериозен проблем. Ако не искате да виждате повече старите плочки, защото принтът им е демоде или не се връзват с новия кухненски комплект, просто ги покрийте с това фолио и създайте модерен декоративен ефект.

Основно предимство на фолиата е пълната им водоустойчивост, тъй като покритието е изработено от гъвкав PVC материал. Пръски вода, мазнини и други замърсявания няма да ви притесняват, защото непорестата структура на фолиото прави почистването лесно като детска игра.

Фолио 61130

5.60 лв.