Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио 61127

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:5.60 лв.

Ефектът тухлена стена е модерен тренд в интериора, който създава уют и красота във всяко жилищно и бизнес пространство. Такава визия може да се постигне с различни средства, но един от най-лесните и евтини варианти си остава самозалепващото фолио. Фолиото 61127 предлага ефектно триизмерно изображение на сива тухлена стана – отличен вариант за създаване на модерен интериорен стил.

С какво фолиото превъзхожда другите материали

Фолиото имитация на тухла е изцяло нов тип стенна декорация. То превъзхожда класическите хартиени тапети с това, че залепването му не изисква допълнително използване на лепила. За да монтирате фолиото в съответния участък от стена, преграда или друга повърхност, е нужно единствено да отстраните защитната хартия от гърба на филма.

Като лекота на монтиране, фолиото се доближава до 3D тапетите, но ги превъзхожда с по-ниската си цена. Качеството на принта е също толкова високо, така че да се получи същата визуална „измама” – лесно ще излъжете окото, че върху стената в стаята липсва мазилка. Един толкова дребен детайл като оголен участък от стената може да промени изцяло облика на съответното пространство, придавайки му по-стилен и модерен вид.

Възможност за реализиране на различни дизайнерски проекти

Самозалепващото фолио тухла ви позволява да реализирате различни дизайнерски проекти с минимален разход на време, сили и финансови средства. То е чудесно решение за зониране на по-големи пространства, създавайки акцент в съответния участък. Акцентирайки върху стената в конкретна зона, лесно можете да я разделите визуално от останалите точки в съответното помещение.

За разлика от хартиените тапети, самозалепващите фолиа са влагоустойчиви. Това ви позволява да поддържате отлична хигиена, почиствайки стените с влажна кърпа. Поради тази причина, фолиото е подходящо за кухни, както и за помещения, в които се пуши. Фолиата ни са с високо качество, без избеляване на цветовете при директно излагане на слънце и често почистване.

Фолиото 61127 се продава на линеен метър при ширина на ролката 90 см.

Фолио 61127

5.60 лв.