Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио 61124

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:5.60 лв.

Самозалепващите фолиа се радват на все по-широка популярност. Това се дължи на два фактора: по-доброто качество на материала и желанието на собствениците на жилища да променят облика на отделните помещения, без да правят скъпи и сложни ремонти. Самозалепващото фолио 61124 с автентичен дървесен принт ви позволява да реновирате старите мебели, вместо да ги сменяте с нови.

Какви са особеностите на фолиата с дървесен принт?

Фолиата могат да имитират различни естествени материали – от мрамор до тухлена стена или огледална повърхност. Дървесните принтове обаче се радват на най-голяма популярност, поради максимално широкото им приложение. С дървесно фолио в кафявата гама можете да скриете повредени участъци по старите си мебели или да им придадете по-модерен облик.

Няма друг материал, който да създава усещане за уют и комфорт, както дървото. Ако залепите дървесно фолио върху други елементи на интериора, например прегради или врати, стаята ще придобие по-топло и хармонично излъчване. Дървените елементи в обзавеждането никога няма да излязат от мода, независимо колко внимание днес се обръща на метала и стъклото.

Фолиото – достъпен материал с отлични характеристики

Декоративното фолио е превъзходен материал с многобройни предимства. На първо място, цената му е максимално достъпна, отговаряща на възможностите дори на хора със скромни доходи. Този продукт е създаден с идеята да се използва в проекти тип Направи си сам, което означава, че си спестявате и парите за наемане на майстори.

Самозалепващият филм се произвежда на основата на PVC – полимер с влагоустойчива структура и висока устойчивост на износване. Почистването на декорираните повърхности не представлява проблем. Можете да използвате всички стандартни почистващи средства, като избягвате само твърдите остри предмети и абразивните препарати.

Благодарение на модерните технологии, използвани за отпечатване на принта, цветовете и шарките се запазват изключително дълго. При съвременните фолиа не съществува риск от UV увреждане, но имайте предвид, че този тип филми са топлинно неустойчиви. Избягвайте да поставяте горещи съдове върху повърхностите, декорирани с такова покритие.

Фолио 61124

5.60 лв.