Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио 37330

3/ 5 (11)
  • + -

Опции
* Ширина:


5.60 лв.

Вероятно вече знаете от личен опит какви чудеса в домашния интериор можете да направите с помощта на самозалепващо фолио. Модел 37330 е превъзходно решение, ако искате да актуализирате визията на старите мебели. Сивият дървесен цвят е особено актуален в съвременния интериорен дизайн, затова си заслужава да заложите точно на него.

Не сменяйте старите мебели – променете само покритието им

Много собственици на жилища са недоволни от демодирания облик на своите мебели. Това ги изправя пред нуждата от подмяна на обзавеждането, което е скъп и понякога сложен процес. Често мебелите са напълно здрави, което не оправдава тяхната подмяна с нови. Ние ви даваме възможност да им придадете модерна визия с минимум средства и усилия.

Декоративното фолио е най-удобното средство за пълна трансформация на мебели, интериорни врати, плотове на маси и дори стенни покрития. Този облицовъчен материал се произвежда от поливинилхлорид с добавка от пластификатори. PVC покритията, за разлика от обикновения хартиен тапет, имат пълна водоустойчивост и устойчивост на избеляване.

С тях можете изцяло сами да покриете външните части на мебелите и по този начин да ги накарате да изглеждат нови. С този малък трик ще промените напълно стила на кухнята, хола или спалнята, без да викате майстори и да харчите всичките си спестявания. Покритието подлежи на стандартно почистване с вода и обикновен почистващ препарат.

Особености на инсталацията

Декорирането със самозалепващо фолио е благодатна задача, която се отблагодарява с мигновени и дълготрайни резултати. За изпълнение на операцията не са ви нужни особени умения, нито пък специални инструменти. И все пак, има тънкости, които ще ви позволят да постигнете желания ефект.

Най-важно е основата, върху която ще поставите фолиото, да бъде идеално гладка и чиста. Ако върху мебелите има грапавини или пукнатини, те ще се виждат на повърхността на тънкия филм. Желателно е предварително да ги изгладите с фина шкурка. Полагайте филма бавно и внимателно, като постепенно премахвате защитната хартия и едновременно с това заглаждате с шпатула или суха кърпа, за да „изгоните” въздушните мехурчета.

Фолио 37330

5.60 лв.