Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Камък бежов

4/ 5 (24)
  • + -

Опции
* Ширина:


2.90 лв.

Самозалепващото фолио Камък в приятен бежов цвят е страхотна възможност да скриете непривлекателни повърхности. Такъв принт ще ви помогне да създадете една по-приятна атмосфера в дома си и във всяко друго помещение, което използвате за отдих или работа. Каменните облицовки внасят колорит в жилищното пространство, поради което имитацията на каменен зид е най-голямото предимство на конкретния декоративен продукт.

Създайте пасторална атмосфера в модерния си градски апартамент

Каменните облицовки са едно ефектно интериорно решение, което е по джоба на много тесен кръг потребители. Често дори особеностите на самото строителство не ни позволяват да реализираме подобен проект. Тогава какво е решението? То е възможно най-просто и достъпно – самозалепящо се фолио с принт Камъни.

Бежовият камък, какъвто е принтът, изобразен на фолиото, ще ви помогне да зонирате различни затворени пространства. Разделянето на помещенията на отделни функционални зони е начин да се създаде илюзията за повече площ, отколкото реално е налична. Покритията, имитиращи естествени облицовки, се радват на огромен интерес в последните години.

Това се дължи на способността на различните видове „имитиращи” материали да трансформират градските жилища, карайки ги да изглеждат като древни масивни постройки. Апартаментът ви може да придобие облика на селска къща или дори на старинен замък. Резултатът зависи в голяма степен от цялостното обзавеждане и интериорния стил.

Безспорни предимства на фолиото

Съществуват няколко съвременни материала, които ни позволяват да създадем илюзията за тухлена стена или каменна облицовка. Това са 3D тапетите от PE пяна, PVC панелите и самозалепящите фолиа. Фолиото е сред най-евтините материалите, които са и лесни за полагане. Такова декоративно покритие може да се залепи върху всяка гладка основа.

Самозалепващото се фолио ви позволява да работите бързо, чисто и с нужната лекота. Не са ви нужни никакви инструменти, освен ножица или макетен нож за изрязване на отделните части. Благодарение на специалното му покритие, фолиото може да се почиства със суха или влажна кърпа. Почистването би било доста по-трудно, ако облицовката е от естествени камъни.

Фолио Камък бежов

2.90 лв.