Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет PVC Рози бежов

4/ 5 (18)
  • + -

22.40 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Бежовият PVC тапет Рози ви позволява да създадете приятна романтична обстановка в кухнята или друго помещение с повишена влажност. Изящният флорален мотив ще внесе свежест и ще създаде приятно настроение във всяко затворено пространство. Тапетът се предлага на ролки с дължина 10м и класическата ширина от 53см.

Особености и предимства на тапетите ПВЦ

PVC тапетите са познати още с наименованието „миещи се” тапети. Те имат хартиена основа и плътно покритие от поливинилхлорид. Именно благодарение на горния им слой, те могат без проблем да бъдат изложени на влага и дори на директно намокряне. Почистват се лесно, като при почистването не бива да се използват остри, твърди предмети и абразивни вещества.

Поради наличието на пластмасово покритие, тапетите от въпросния вид са устойчиви на износване и избеляване. Предпочитани са за облицоване на стени в кухни, сервизни и мокри помещения. Не са подходящи за бани, тъй като честото обливане с вода и горещата пара могат да предизвикат отлепянето им. Хартиената основа може да започне да се разпада.

Сред предимствата на тапета ПВЦ можем да посочим ниската цена и лекотата на полагане. Това са причините много хора да избират тази облицовка при нужда от бързо и евтино освежаване на интериора. Това покритие е чудесна алтернатива на керамичните плочки, защото не изисква голям разход на средства и може да се залепи без особени умения и познания.

Плюсове на флоралния мотив

Тапетът с рози представя една пищна флорална композиция, която ще трансформира напълно дори най-неугледните помещения. Нужно е обаче да вземете предвид големината на принта. Дребните цветя и фигури са подходящи за малки стаи, докато големите могат оптически да стеснят помещението.

Конкретният модел с рози в бежово е подходящ за по-просторни и светли стаи. В малки сервизни и други помещения прелестта на принта може да остане незабелязана. Моделът е подходящ за облицовка на стената зад кухненската мивка, но може също да се използва и в качеството на термо гръб. Почистването от пръски вода и храна не представлява проблем.

Тапет PVC Рози бежов

22.40 лв.