Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет PVC Делфини т. син

4/ 5 (278)
  • + -

19.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Искате да освежите бързо банята или тоалетната, без да правите скъпи и сложни ремонти? Нашият PVC тапет Делфини ще ви помогне да си създадете едно красиво лазурно местенце, без да викате майстори и да живеете в хаос и прах седмици наред. Не сменяйте старите плочки, ако визията им вече не ви харесва – тапетът се лепи много добре върху налична керамична облицовка.

Устойчив на влага и лесен за почистване

Ключова особеност и предимство на ПВЦ тапетите е тяхната устойчивост на влага и пръски вода. Това са съвременни миещи се тапети, които се почистват изключително лесно. Повърхностният слой от поливинилхлорид запечатва основния материал, като по този начин не позволява на влагата да проникне в дълбочина и да го разруши.

PVC покритието на повърхността на тапета запазва както структурната му цялост, така и цветовете. Дори ако тапетът бъде изложен на пряка слънчева светлина за дълги периоди, цветовете му няма да избелеят, а ще запазят ярките си и пищни нюанси. Когато говорим за един атрактивен модел, какъвто е нашият „Делфини”, това е изключително важно.

Тъмно синият ни PVC тапет с делфини е идеалната облицовка за стените в бани, тоалетни и мокри помещения. Въпреки неговата отлична влагоустойчивост, не е препоръчително поставянето му в душ зоната. Желателно е тази зона да бъде отделена от зоната с тапета чрез стъклена преграда или завеса.

Красиво изображение на делфини в океана

Тапетите са предпочитани не само заради способността им да създават гладка и чиста повърхност върху стените, но и заради декоративните им качества. Логично е при покупката на тапет да обърнете внимание не само на особеностите на материала, но и на декоративния принт.

Нашият PVC тапет представя уникален морски пейзаж, който създава приятно и ведро настроение. Тъмно синият фон, който изобразява океана, ще промени изцяло облика на съответното помещение. Плуващите и играещите в сините океански води делфини са начин да се откъснете от сивотата навън и да помечтаете за топлото слънчево лято край морския бряг.

Вижте и останалите ни предложения с цветни тапети.

Тапет PVC Делфини т. син

19.90 лв.