Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Райе Версаче бежов

4/ 5 (12)
Промоция
  • + -

4.90 лв. 5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

С помощта на този бежов хартиен тапет можете да създадете чудесни интериорни концепции. Тапетът представлява комбинация от райета, фриз Версаче и лента с флорални мотиви. Преобладава бежовата гама – неутрална композиция, която се комбинира отлично с ярки стенни покрития и други модели тапети.

Защо хартиеният тапет продължава да бъде класическо решение?

Въпреки множеството нови материали, които днес се използват за производството на стенни тапети, хартиеният вариант продължава да бъде най-разпространен в домашния интериор. Това са дължи преди всичко на факта, че хартиеният тапет е най-добре познат на потребителите, а също и с най-достъпна цена.

Днес производствените технологии позволяват да се произвеждат хартиени тапети с много добро качество, визуални характеристики и дълготрайност. Тапетите на основата на хартия са леки и удобни за полагане. За разлика от виниловите, акрилните и PVC тапетите, хартиените не изискват специални лепила и техники на лепене. Това улеснява процеса по инсталиране и го прави по-рентабилен.

Като усещане при допир, хартията е по-позната и се доближава максимално до концепцията за стенно покритие – новите материали като акрил и PVC се възприемат само като влагоустойчиво покритие. Поради тази причина те се поставят предимно в кухни и зони с високо ниво на влага, а за дневна и спалня се избира хартиен вариант.

Приложение на тапета райе и принт Версаче

Актуалните интериорни концепции отричат напълно практиката всички стени в една стая да се покриват с един и същи модел тапет. Тапетите с многообразен принт, какъвто е моделът, който ви предлагаме, днес се използват в качеството на фон или акцент. Този модел е подходящо решение за окантяване на стена и може да се използва в комбинация по-тъмно монохромно решение, а също и с бежовия флорален тапет Даяна от нашата колекция.

Възползвайте се от изключително ниската цена на хартиения тапет райе – Версаче и освежете интериора в дома си бързо, лесно и с минимален разход на пари. Моделът се предлага под формата на стандартни ролки с дължина 10м и ширина 53см. В раздел „консумативи” ще намерите нужното за полагането му лепило.

Тапет хартиен Райе Версаче бежов

4.90 лв.