Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Машинки зелен

5/ 5 (1)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Хартиеният детски тапет Машинки в зелено е перфектно решение за декориране на стените в стаята на малкото ви момченце. Децата обичат всички видове транспортни средства – от самолети до влакчета, от камиончета до трактори. Всяко момче на възраст от 3 до 6-7 години ще се радва да има такова стенно покритие в собствената си стая.

Весел принт, създаващ ведро настроение

Околната обстановка влияе изключително много на настроението на децата. Те се чувстват подтиснати в мрачни и тесни пространства и обратното – стават весели и експресивни в просторни и слънчеви помещения. Ако стаята на детето ви е с малка квадратура и малки прозорци, можете визуално да промените атмосферата в нея.

Тапетът Машинки е издържан в приятни зелени нюанси, като цветовете се движат повече в светлата гама. На принта съвсем не липсва колорит – имаме червено, бяло, синьо и по-тъмни тонове на зелено. Рисунките са издържани в стила на класическата анимация, а превозните средства, изобразени на тапета, са в ретро стил.

Тапетът ще създава приятно настроение не само на любимото ви същество, но и на вас самите, когато се намирате в неговата стая. Този модел ще се впише чудесно в околната обстановка, независимо дали мебелите са в светли или тъмни нюанси. Вие решавате дали да използвате тапета за създаване на акцент, или да го използвате за покриване на всички стени в детската стая.

Продукт с високо качество на ниска цена

Детските ни тапети се отличават с много добро качество. Те са произведени по съвременна технология с напълно безопасни материали. Използваните багрила не отделят опасни вещества и неприятна миризма, така че стаята на детето ви е готова за обитаване непосредствено след завършване на ремонта.

Размерите на тапета са стандартни – ширината на ролката е 53см при дължина 10м. За да постигнете отлични резултати, е важно да подготвите правилно стената. Това означава, че основата трябва да бъде гладка, чиста и суха. Лепенето се извършва чрез полагане на лепило както върху тапета, така и върху стената.

Тапет хартиен Машинки зелен

5.90 лв.