Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Магия розов

4/ 5 (35)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Обзавеждането на детската стая е ключов момент в живота на всяко семейство. Това е помещението, в което детето ще прекарва доста голяма част от времето си – от първите си месеци до ученическите си години. Ако очаквате момиченце или вашата малка принцеса иска промяна в интериора на стаята си, изберете детския тапет Магия в розово. Принцеси и феи ще бъдат желаната компания за вашата дъщеричка.

Как стените влияят на настроението на децата?

Децата са изключително наблюдателни и в същото време много чувствителни към видяното. Когато видят нещо, което отговаря на техните интереси, те не скриват своята радост. Малките момиченца обожават приказките за феи и принцеси и биха били щастливи да ги виждат ежедневно в своите стаи.

Когато стена или няколко стени в детската са покрити с розовия ни хартиен тапет Магия, настроението на малкото момиче не би могло да бъде друго освен ведро и положително. Мебелировката и играчките играят своята роля при формиране на атмосферата в стаята, но стените са фонът, който кара всички други детайли да изпъкнат.

Розовият цвят е сред любимите на децата, защото създава усещане за уют и комфорт. Това не случайно е цветът в който са направени и любимите им лакомства. Стая в розово определено ще бъде любимо убежище и кътче, в което всички момичета, ще обичат да прекарват времето си. Зарадвайте малкото си момиче с този приказен тапет на детска тематика.

Тапетите – достъпна и практична стенна декорация

Декорацията на стените е сериозен въпрос при обзавеждане и реновиране на детската. Някои родители не искат да заменят класическата мазилка с декоративно покритие, затова за украса избират стикери на детска тематика. Тапетите обаче са първият избор за голяма част от родителите.

Розовият тапет Магия е с високо качество и ниска цена. Той може да скрие малки пукнатини и дефекти по стените, като в същото време ще създаде приказна атмосфера в стаята на детето ви. Стаите, в които стените са покрити с тапети, са доказано по-топли и комфортни. Акустиката е намалена, а красивият принт създава весело и позитивно настроение.

Тапет хартиен Магия розов

5.90 лв.