Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Далматинец жълт

5/ 5 (6)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

В колекцията ни от хартиени тапети ще откриете страхотна гама детски модели. Те са произведени с идеята да създадат по-комфортна и приятна атмосфера в детската стая, като ви спестят нуждата от често пребоядисване на стените. Тапетът Далматинец в жълти нюанси е чудесно покритие, подходящо за стаите на момчета и момичета. Ние ви го предлагаме на много изгодна цена.

Направете стаята на любимото си същество по-слънчева и уютна

Едва ли има родители, които не биха направили най-доброто за своите деца. Всеки отдаден родител подготвя с любов стаята на бъдещия си наследник, като често това се случва още преди появата му на белия свят. Преди да се помисли какви ще бъдат мебелите, трябва да се вземе решение относно цвета и покритието на стените.

За да създадат желаната „бебешка” атмосфера, много родители решават да покрият стените с тапети на детската тематика. Когато принтът включва оригинални рисунки от детски приказки или анимационни филмчета, стаята на малкото човече придобива по-весел и слънчев характер. Още от ранните месеци децата започват да различават фигурки на различни животинки и да им се радват.

Тапетът Далматинец в жълто е чудесен начин да накарате малкото пространство да изглежда по-светло и просторно. Принтът на тапета изобразява малки кученца далматинци, щурец, усмихнато слънце, цветя и разноцветни балони – все неща, които свързваме с безгрижното детство и които всички деца обожават.

Защо да изберете тапети за стените в детската?

Тапетите са най-старият вид стенно покритие и една от първите алтернативи на фините мазилки и бои. Ако искате да подготвите детската стая за раждането на първото ви дете, но нямате много време, тапетите с детски принт са най-доброто възможно решение. Цената им е доста ниска, а за залепването на облицовката не ви е нужна помощта на специалист.

Детският тапет Далматинец не само ще оживи най-специалната стая във вашия дом, но и ще я направи по-комфортна за любимото ви същество. Хартиените тапети позволяват на стените да дишат, но в същото време намаляват акустиката и допринасят за топлоизолацията на помещенията.

В магазин Дегрец ще намерите винаги изгодни детски тапети онлайн.

Тапет хартиен Далматинец жълт

5.90 лв.