Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Тухла черна

4/ 5 (7)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

За помещения с висока степен на замърсяване и влага, можете да изберете нашия влагоустойчив тапет Тухла в черен вариант. Той е едно стилно и нетрадиционно решение, което ще издигне стила на всяка стая на съвсем ново ниво. Стилът Лофт (таванско помещение) продължава да бъде все така актуален и вие също можете да го внедрите в дома си, без да ползвате услугите на интериорен дизайнер.

Предимства на влагоустойчивия тапет

Влагоустойчивите тапети имат в структурата си поливинилхлорид, с което си приличат със самозалепващите фолиа. Разликата се състои в основния материал. При фолиата основата е PVC, докато при тапетите имаме хартиена основа с винилово защитно покритие. Покритието защитава хартията от разрушаване вследствие на намокряне и е основен фактор за водоустойчивостта на тапета.

Влагоустойчивите тапети са предпочитани заради възможността да се почистват с влажна кърпа и дори гъба с обикновен почистващ препарат. Те обикновено се избират за зони с висока степен на замърсяване и наличие на пръски вода – това обикновено е кухнята. Тапетът тухла в черно е също отлично решение за помещения, в които се пуши. Наслояванията от тютюнев дим не се забелязват, но и своевременното им премахване е напълно възможно.

Особености на инсталацията

За полагане на тапета върху стена е необходимо лепило. От една страна това може да се тълкува като минус на продукта, но липсата на самозалепващ гръб има своите предимства. Един от плюсовете е по-лесното боравене с разкроения отрязък – няма риск два срещуположни края да се докоснат и да се залепят един за друг – проблем, характерен за фолиата,

Моделът е изключително ефектен и оригинален. Той е чудесна алтернатива на класическата бяла тухлена стена, използвана масово в помещения в стил Лофт. С този тапет лесно ще създадете акцент и фокусна точка. Много добре ще контрастира в близост до бяла стена.

Тапетът черна тухла се предлага на ролки с дължина 10 м и широчина 53 см. От секция „Консумативи” на електронния ни магазин можете да закупите и нужното за залепване на тапета количество лепило.

Тапет влагоустойчив Тухла черна

6.30 лв.