Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Парадайс 3 бежов

3/ 5 (122)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

В продуктовия ни каталог ще откриете богат избор от влагоустойчиви тапети. Сред тях е и екзотичният модел Парадайс 3 в бежови нюанси, способен да внесе нотка свежест в дори най-скучното пространство. Тапетът е идеален за кухни и мокри помещения, както и за стаи с висока степен на замърсяване.

Декорирайте с финес дори най-взискателните помещения

Тапетите си остават най-достъпния и лесен начин да трансформирате скучните и неугледни жилищни стаи в привлекателни и уютни пространства. И докато хартиеният тапет симплекс има и не малко минуси, то покритията със защитен гланцов слой елиминират голяма част от тях.Вместо да сменяте замърсените и захабени тапети, вече можете просто да ги почистите.

Артикулът, озаглавен Парадайс ще превърне съответната стая в топло и слънчево райско кътче. По-важното е обаче, че с него ще постигнете желаното високо ниво на хигиена. Ако готвите или пушите в това помещение, парата, отложените мазнини и тютюневият дим, няма да влошат състоянието на стенната декорация.

Влагоустойчивият тапет не абсорбира влагата и водните пръски както хартиения. Периодично можете да почиствате стените с леко влажна кърпа или добре изстискана гъба, за да възстановите приятната визия и пищен колорит на тапета. Не препоръчваме да използвате силни химикали и абразиви при почистването на този вид покрития.

Достъпно решение, което ще ви радва с красивите си багри

В зависимост от тяхното качество, симплекс тапетите от хартия си остават един не особено траен продукт. Влагоустойчивият Парадайс  обаче притежава отлични характеристики. Структурата му е по-плътна, благодарение на което тапетът скрива добре различните неравности и дефекти по стените.

Модерните методи на отпечатване допринасят за невероятния колорит на принта. Ярките и свежи цветове на този модел няма да изгубят своето очарование след няколко почиствания. Освен това, прозрачният гланцов слой защитава десена не само от замърсяване, но и от избеляване. Тапетът е с UV устойчива структура, благодарение на която няма да забележите типичното пожълтяване в по-често огряваните от слънцето участъци.

Тапет влагоустойчив Парадайс 3 бежов

6.30 лв.