Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Камък сив

4/ 5 (247)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.Модел с наличие на 3D ефект.

С влагоустойчив тапет, имитиращ сив камък, можете да реализирате различни интериорни проекти на ниска цена. Каменните и тухлени зидове навлязоха сериозно в интериорния дизайн, позволявайки да се обзаведе дадена стая в така модерния днес стил Лофт. Ние ви предлагаме продукт с отлично качество и изключително ниска цена. Цената, която сме посочили, е за ролка с размери: 0.53м х 10м – широчина/дължина.

Триизмерен ефект на изображението

Колекцията ни от тапети, имитиращи камък, включва в голямата си част 3D изделия. Различното при тях е триизмерността на изображението, благодарение на която се създава максимално реалистичен ефект. Под който и ъгъл да погледнете тапета, ще имате усещането за обем и реално присъствие на каменна облицовка в дома си.

3D тапетите, които предлагаме, са отпечатани по модерна технология, гарантираща дълготрайно запазване на цветовете. Предимство на този конкретен модел е възможността за миене. Влагоустойчивите покрития са идеално решение за бързо преобразяване на кухня, баня или други помещения с висока степен на влага и замърсяване. Те са чудесно покритие за стените на антре и коридор.

Лесно полагане и дълъг експлоатационен живот

С 3D тапет сив камък имате не временно, а едно дълготрайно решение за красив и приветлив интериор. Използването на тапети, вместо масивни облицовки, е евтино и практично решение. Можете да облицовате стена, подложена на интензивно мокрене и замърсяване, без да планирате сложни и скъпи ремонти. Спестявате си и сериозното замърсяване, изискващо основно почистване на цялото жилище.

Тапетът се лепи с помощта на лепило, като за целта е необходимо основата да бъде абсолютно суха и гладка. При наличие на мазни и мръсни остатъци е желателно стената да се почисти щателно. Една ролка от 10м е напълно достатъчна за облицоване на кухненски гръб и други влажни участъци. Ниската цена на тапета е стимул да планирате незабавно освежаване на помещението, което най-силно се нуждае от ремонт.

Моделът се предлага без лепило. Такова е нужно да си закупите допълнително от раздела, представящ асортимента ни от лепила.

При нас ще намерите изключително изгодни и качествени влагоустойчиви тапети

Тапет влагоустойчив Камък сив

6.30 лв.