Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Камък кафяв

3/ 5 (96)
  • + -

24.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.Модел с наличие на 3D ефект.

В онлайн магазин Дегрец ще намерите богат асортимент от тапети винил камък. Тапетите, имитиращи естествена каменна облицовка навлизат все по-масово в съвременният интериорен дизайн. Те се вписват чудесно във всяка една жилищна стая – спалня, хол, трапезария, коридор. Влагоустойчивата им повърхност ги прави идеално решение и за кухнята.

Отлично качество на материала – достъпна цена

Едно от ключовите предимства на тапета, имитация на каменен зид, е отличното съотношение между качество и цена. Стойността на покритие от истински камъни е многократно по-висока, като в случая говорим само за материала, но не и за стойността на процедурата по залепване на облицовката, която още повече ще оскъпи операцията по модернизиране на интериора във вашия дом и ще я проточи във времето.

Ние ви предлагаме един финансово изгоден и лесно изпълним вариант – триизмерен тапет, имитиращ стена, иззидана от плоски речни камъни. Той ви позволява в рамките на само няколко часа да създадете уникален интериорен ефект, при това без никаква чужда помощ, стига да сте силно амбицирани и уверени в собствените си умения.

Цената на виниловия тапет е наистина скромна, предвид дългия му експлоатационен живот. Докато хартиените тапети избеляват и се захабяват в рамките на 3 до 5 години, то виниловите запазват чудесните си характеристики и визия над 10 години, включително в екстремни условия. Цигарен дим, висока влажност, пара от приготвянето на храна – тези въздействия не са опасни за тапетите с винилов горен слой.

Нашите уникални винилови тапети камъни са отпечатани върху плътна и устойчива основа от флизелин. Влагоустойчивото покритие ви позволява да прилагате мокро почистване, когато се налага да отстраните по-сериозни замърсявания от съответната облицована с изображение на камък стена.

Тапетите се предлагат във вид на ролки с дължина 10 м и широчина 53см. За полагането им се използват специален вид лепила за флизелин, затова не забравяйте да закупите и подходящо лепило от нашия онлайн магазин. В случай че имате въпроси относно изчисляване на нужното ви количество тапет или относно избора на лепило, не се колебайте да ни потърсите за съвет и съдействие.

В нашия онлайн магазин ще намерите още супер предложения с евтини тапети за стена.

Тапет винил Камък кафяв

24.90 лв.
To Top