Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Синел кафяв

0/ 5 (0)
  • + -

4.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Все повече наши клиенти си търсят кафяви тапети. За тях подбрахме моделът Синел – един отличен продукт с високо качество и достъпна цена. С нежните си релефни ивици той създава усещане за уют и топлина в помещението, в което е поставен. Тапетът е със стандартни размери – 53см широчина и 10 м дължина на ролката. Посочената цена е за една ролка.

Приложение на тапетите в кафяво

Тапетът в кафяво може да се окаже чудесна стенна декорация, която да спомогне за създаването на стилен и приятен интериор. Тъмните нюанси на стените не са толкова популярни, но с тях могат да се постигнат красиви ефекти, които същевременно ще направят дадено помещение по-интересно и практично.

Тъмните цветове на тапета го правят подходящо решение за декориране на големи жилищни пространства, както и за зониране на дадена стая. По-добър ефект ще бъде постигнат ако тапетът се залепи на една или максимум на две съседни стени. Така става възможно визуалното обособяване на отделна зона – кът за хранене, зона за почивка и т.н.

За да си гарантирате максимални ползи от избора на нашия кафяв тапет Синел, е важно да изберете правилно мястото, където ще го поставите. Най-добре е това да бъде място, което е добре осветено както през деня, така и вечер. Контрастът ще подчертае ефектното присъствие на тапета, затова препоръчваме мебелите в зоната/помещението да бъдат в светли разцветки.

Плюсове на хартиените тапети

Тапетите симплекс си остават класическо решение за облицоване на стени, особено в жилищни помещения. Въпреки появата на огромен брой други материали, класическият еднослоен тапет си остава най-търсен и предпочитан за бързо освежаване на дома. Сред плюсовете на симплекс тапета най-ярко изпъква отличното съотношение между качество и цена.

В случай че спрете избора си на облицовка с тапети в кафяво Синел, категорично няма да съжалявате. Леко релефната им текстура придава на интериора по-интимно и топло излъчване. Лепят се изключително лесно, като при правилно полагане и поддръжка, трайността им е много голяма. Не съществува риск от избледняване на цвета.

Тапет хартиен Синел кафяв

4.90 лв.
To Top