Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Нелми 3D бежов

3/ 5 (240)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Модел с наличие на 3D ефект.

Предлагаме ви стилен и модерен хартиен тапет Нелми с 3D ефект в бежово. Неговият принт има за цел да разчупи скучния интериор и да създаде усещането за раздвиженост и многопластовост на архитектурния стил. С отлично качество на материала, моделът е една дълготрайна и лесна за поддържане стенна декорация, в която си струва да вложите скромна сума пари.

Абстрактност на изображението – подходящ за просторни представителни помещения

Абстрактните стенни облицовки, особено моделите с триизмерност на принта, са идеално решение за просторни помещения. Там те създават една приятна и уютна атмосфера, трансформирайки изцяло скучния интериор. Тапетът Нелми е именно такава облицовка. Принтът, съставен от множество геометрични фигури, дава усещане за компактност на съответното пространство.

Десенът се състои от множество по-големи и по-малки квадрати, разположени така, сякаш елементите са окачени директно върху стената, като някои от тях се застъпват. Квадратите са оцветени в различни цветове, откъдето идва чувството за триизмерност на стенната декорация. Визуално стените изглеждат релефни, въпреки, че на практика те си остават абсолютно гладки.

Абстрактният, нетрадиционен принт на стенните тапети, е най-лесният и финансово достъпен начин за създаването на модерен интериорен стил. Конкретният модел, озаглавен Нелми, е подходящ за различни жилищни помещения – хол, трапезария, спалня, детска стая и дори за коридор. Неутралният бежов фон прави тапета съвместим с всякакви мебели, без значение от техния цвят.

Високо качество на достъпна цена

Хартиените тапети си остават най-бързият и евтин начин за реновиране на дадено жилищно помещение. Моделът с 3D ефект, който ви предлагаме, е изработен от еднослойна хартия с висока механична якост и устойчивост на външни фактори. Благодарение на модерните технологии, тапетите, произвеждани днес, имат много по-дълъг експлоатационен живот от своите предшественици.

Ниската цена, която ви предлагаме се отнася за една ролка с дължина 10м и стандартна широчина от 53см. Лекотата на хартиеното покритие не натоварва стената, като тапетът може да се залепи върху всякаква гладка и суха основа. Не е задължително стените да бъдат предварително шпакловани.

Вижте също: тапети в София

Тапет хартиен Нелми 3D бежов

5.90 лв.