Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Лея сив

5/ 5 (1)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Време е за смяна на тапетите и обновяване на интериора? Препоръчваме ви да замените старата стенна декорация с нашия първокласен тапет Лея в сиви нюанси. Красивите флорални мотиви на тапета ще ви създават позитивно и ведро настроение, а неутралните сиви тонове ще бъдат прекрасен фон на всяка мебелировка, независимо дали е тъмна или светла.

Класически хартиен тапет с високо качество

Лея е класически еднослоен хартиен тапет, което го прави добре познат на масовия потребител. Този вид стенни покрития се радват на широка популярност поради ниската им цена и лекотата на инсталацията. Това, с което този тапет се различава от хартиените облицовки от миналото, е по-високото качество на материалите и на принта.

Новите технологии на производство позволиха качеството на симплекс тапетите да се повиши значително. Днес такава стенна декорация може да издържи по-дълго от своите аналози от по-далечното минало. Принтът се отпечатва с помощта на модерна цифрова апаратура чрез използване на ново поколение багрила.

Съвременните методи на производство позволяват на хартиения тапет да запази здравината си и яркостта на цветовете в продължение на повече от десет години. Ако изберете този нежен и свеж хартиен тапет, ще се радвате на красивите му флорални мотиви, без да забелязвате избеляване в участъците, огрявани от слънцето.

Създайте акценти и зонирайте по-големи помещения

Начинът на включване на тапетите в интериора днес е по-различен от това, с което сме свикнали през годините. Интериорните дизайнери наложиха изцяло нов подход, при който тапетите с ярък принт се използват като декоративен акцент или за зониране на по-големи пространства.

Тапетът Лея може да се комбинира с монохромен модел, както и да се постави върху конкретна стена, за да се разграничи съответния участък от останалата част на помещението. В каталога ни ще откриете много подходящи едноцветни тапети, с които да комбинирате този ефектен флорален модел.

В сайта ни е добавена секция, в която ще намерите подходящия вид лепила за хартиени тапети. Възползвайте се от удобството да закупите всичко необходимо за ремонта от едно място.

Тапет хартиен Лея сив

5.90 лв.