Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Есения черен

3/ 5 (11)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Съвременният интериор залага на зонирането, като за целта дадена стена се откроява от останалите, създавайки впечатлението за отделен участък или дори ниша. Много лесно ще постигнете такъв ефект с черния хартиен тапет Есения. Това е едно чудесно декоративно покритие, чието присъствие ще трансформира всяка стая в стилно обзаведения ви дом.

Черната стенна декорация – моден тренд в интериорния дизайн

Стени, декорирани в черно са интериорно решение, което може да се срещне все по-често в обществени и жилищни помещения. Това е моден тренд, който с лекота прави облика на всяка стая много по-раздвижен и въздействащ. Статичното присъствие на едноцветните бели стени днес се смята за скучно и банално.

Ние ви предлагаме висококачествен хартиен тапет с бели флорални мотиви върху черен фон. Прелестта на композицията е ненадмината, като тя включва два класически неутрални цвята, които се интегрират добре в почти всеки интериорен стил. Тапетът е подходящ както за стаи с класическо оформление, така и за помещения, обзаведени в стил „Модерн”.

Предимство на тъмния десен е способността му да превърне съответната стена в самостоятелно пространство. Този участък определено ще създава усещане за комфорт и уют, особено ако си кореспондира със стени, оцветени в по-светла тоналност. Един лесен и евтин начин да акцентирате върху конкретна зона от съответното помещение.

Висококачествен продукт на достъпна цена

Флоралният тапет Есения в черно е продукт с безупречно качество, който ние ви предлагаме на много разумна цена. Хартиените тапети си остават най-достъпен вариант за бързи трансформации на помещения, нуждаещи се от лек козметичен ремонт. С въпросния модел можете бързо да замените захабените тапети, излязли от мода преди доста години, както и да преобразите напълно облика на една скучна стая.

Тапетът е със стандартни размери – широчина 53см и дължина на ролката 10м. Цената, която сме посочили, е за една ролка. За точно определяне на нужното ви количество ролки е добре да знаете квадратурата на съответното помещение. В случай, че решите да декорирате с тапета Есения само една стена, е по-лесно да направите сами съответните изчисления.

Тапет хартиен Есения черен

5.90 лв.