Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Есения бял-чер

3/ 5 (2)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Един от най-лесните варианти за декориране на стени си остава покриването им с тапети. Ако искате да освежите интериора в спалнята, дневната или друга стая, можете да заложите на хартиения тапет Есения в черно и бяло. Тази класическа цветова комбинация е особено актуална в интериорния декор, с което бързаме да разсеем всяко ваше колебание относно избора на конкретния тапет.

Предимства на хартиения тапет

Класическите хартиени тапети са най-старият вид стенна облицовка. Те продължават да красят стените на много жилищни и бизнес пространства, но междувременно са претърпели съществена трансформация. Различни са както материалите, така и технологиите на производство. Това доведе до създаването на по-качествени продукти и по-трайно покритие за стените.

Тапетите от еднослойна хартия притежават няколко безспорни предимства. На първо място, те са най-евтиният и лесен вариант за декориране на стените. За разлика от сложните релефни мазилки и латексови бои, тапетите са бюджетно решение, което може да се инсталира в рамките на един ден дори в помещения с голяма квадратура.

За да поставите тапета Есения не вие е нужна помощта на специалист. Това допълнително облекчава собствениците в чисто финансовия аспект на ремонта. По-качествените материали доведоха до удължаване живота на хартиените тапети. Днес пожълтяването на хартията от слънцето е рядко срещан проблем.

Черно-бяла флорална декорация

Монохромните решения са актуален тренд в интериорния декор. Днес както жилищните стаи, така и салоните на скъпи магазини и ресторанти, са издържани в черно-бели нюанси. Това са двата неутрални цвята, които се комбинират добре както цветни, така и с черни или бели мебели. Флоралният мотив на тапета Есения добавя романтичен и изтънчен щрих.

Тапетът се предлага на ролки, всяка от които е с дължина 10 м и ширина 53см. Препоръчваме да използвате този модел за създаване на акцент, вместо да покривате всички стени в съответното помещение. Имайте предвид, че едрите шарки ще „смалят” оптически помещението. Затова препоръчваме да поставите тапета в помещения с по-голяма площ и такива с високи тавани.

Тапет хартиен Есения бял-чер

5.90 лв.