Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хaртиен Версаче черен-злато

0/ 5 (0)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Тапет хaртиен Версаче в разцветка черно и злато е предложение за истинските естети и почитателите на дръзкия интериор. Стенна облицовка в черен цвят е нестандартно решение, присъщо единствено на хората, които следят модните тенденции в интериорния дизайн и ги прилагат при обзавеждането на своето жилище или бизнес пространство.

Хартиеният тапет – екологично покритие за стени

Хартиените тапети си остават най-евтиното и бързо решение за освежаване на жилищни, офисни и други пространства. Когато липсват време и финансови средства за по-крупни ремонти, смяната на тапетите е напълно достатъчна, за да се преобразят изцяло помещенията. За разлика от шпакловането и полагането на декоративни бои, лепенето на тапети е чиста, бърза и съвсем проста процедура.

Симплекс тапетите са продукт, направен от еднослойна хартия. Те са леки, непридирчиви по отношение на полагането и позволяват на стените да дишат. Въздушната циркулация може да е понижена в определени помещения, което би могло да доведе до процеси на гниене. Появата на мухъл по стените е показател, че нивата на влага са повишени. Тапетът лесно ще прикрие този дефект.

Дизайнерски стил на съвсем достъпна цена

Принтът Версаче е добре познат в интериорния дизайн. Той се среща, включително в нашия продуктов каталог, под всякакви форми. Предлагаме го като фриз – декорация за стени и тавани, под формата на самозалепящи се стикери, а вече и във вид на богата гама хартиени тапети в различни разцветки.

Комбинацията от черно и златисто е класическо решение, което ще се впише перфектно в стаи с елегантно и стилно обзавеждане. Тапетът е подходящ за хол, трапезария, работен кабинет, а защо не и спалня. Всяко помещение, в което прониква достатъчно слънчева светлина ще изглежда отлично с тази стилна стенна облицовка.

Тъмните тапети, а още повече тези с черен фон обаче, не са подходящи за тесни и зле осветени пространства. Не ви препоръчваме да поставяте тапета в тясно антре или коридор, защото тъмните покрития имат свойството да смаляват оптически помещенията, в които са поставени. Тапетът се предлага на ролки със стандартен размер 0.53 х 10м.

Тапет хaртиен Версаче черен-злато

5.90 лв.