Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хaртиен Версаче лилав

3/ 5 (101)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Хартиеният тапет Версаче в лилаво ще се хареса на почитателите на луксозния интериор. С приятния си и доста нестандартен цвят и отлична геометрия на популярния принт, моделът ще ви помогне да сътворите идеалната обстановка в уютния си дом. Качеството му е високо, а цената наистина достъпна за обикновения потребител. Предлага се на ролки с размер 0.53 х 10м.

Семпло решение за един наистина атрактивен интериор

Хартиените тапети си остават най-семплото и финансово достъпно решение за декориране на стените. Цената им е все по-ниска, докато качеството им се подобрява с всеки изминал ден. Благодарение на съвременните технологии, тапетът от хартия е по-здрав и устойчив на въздействията на околната среда.

Лилавият тапет Версаче от луксозната ни колекция е чудесен пример за иновациите в производството на този вид стенни облицовки. Новите производствени технологии доведоха до създаването на по-ярки и наситени цветове, които не избеляват бързо под въздействие на слънчевата светлина, влагата и други фактори.

Имате пълната гаранция, че при правилно поставяне и добри условия на експлоатация, тапетът ще запази свежото си излъчване дълги години. Необходимо е да използвате качествени лепила за хартиени тапети, чието нанасяне следва да се прави умело и прецизно. Имайте предвид, че прекомерно влажната от лепилото основа може да причини скъсване и деформация на тапета в някои участъци.

Приложение в жилищния интериор

Моделът Версаче в лилаво е с нестандартен принт тип вертикално райе. Отвесно спускащите се райета могат да смалят оптически помещенията, в които са поставени. Ето защо препоръчваме този модел тапет да се използва в по-просторни и светли помещения. Там той може да разгърне пълния си естетически потенциал, докато в по-малки стаи със северно изложение е възможно да създаде по-мрачна атмосфера от желаната.

Тапетът е подходящ за всекидневни, спални и трапезарии с един голям или поне два по-малки прозореца. Не е уместно да се поставя в коридор, тъй като ще смали визуално и без това твърде тясното пространство. Преди да залепите тапета, почистете добре стените от прах. Основата трябва да е абсолютно суха, гладка и чиста.

Тапет хaртиен Версаче лилав

5.90 лв.