Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Версаче Барок Черен

0/ 5 (0)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Тъмните тапети се радват на засилен интерес от страна на редовите потребители, поради моментната актуалност на този тип интериорен дизайн. Черният хартиен тапет Версаче Барок е отлично решение за хол, дневна и всяко представително помещение. Предлагаме го на изключително ниска цена при широчина на листа 53см и дължина на ролката 10м.

Отличен начин да зонирате дадено пространство

Тапетите си остават евтина и функционална стенна облицовка, но днес те се използват по малко по-различен начин. В момента се смята за неудачно да покриете с тапет всички стени в дадена стая. Напълно се съгласяваме с това мнение, особено по отношение на тапетите в тъмни нюанси, какъвто е конкретният модел.

Тапетът с принт Версаче в стил Барок е предназначен за зониране на различните жилищни и други пространства. С него ще ви бъде изключително лесно да обособите отделно кътче в дадена стая, като облепите само една от стените. С черните си и сиви нюанси, тапетът ще създаде чудесен контраст със светлите стени, намиращи се в съседство.

Контрастът между светли и тъмни стени създава визуална измама, внушавайки, че стаята е по-голяма, отколкото е реално. Зонирането е начин да се постигне функционално разделение в жилища тип студия и в големи по площ помещения. Бароковите мотиви са отлично решение за декориране на стените в трапезария, всекидневна и дори спалня.

Вертикалното райе – десен, който не затруднява поставянето на тапета

Тапетите с геометрични фигури и райета се смятат за трудни за поставяне. Това е така, защото при съединяване на отделните листи, шарките трябва да се свържат много прецизно, за да се постигне непрекъснатост на принта. Вертикалният принт е сред десените, които не затрудняват лепенето на тапетите.

За да се избегне образуването на разстояние между листата, препоръчваме да ги застъпвате леко. След като лепилото изсъхне, тапетът ще се свие с 1-2мм и ще бъде постигнато идеалното свързване на отделните части. Моделът е изработен на базата на висококачествена хартия и подлежи на почистване с леко влажна кърпа.

Тапет хартиен Версаче Барок Черен

5.90 лв.
To Top