Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Астрея сив

3/ 5 (476)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м

Хартиеният тапет Астрея се предлага в няколко варианта, като тук е представен модела със сиви фонови нюанси. Това е едно много атрактивно предложение за акцентиране върху определен участък в дадено помещение. Тапетите си остават най-достъпната и лесна за полагане стенна декорация.

Изключителен декоративен ефект

Логично е да останете силно впечатлени от сивия ни модел хартиен тапет Астрея. Това е стенно покритие с много висока декоративна и естетическа стойност. Рисунъкът представлява комбинация от артистични фигури в златисто върху черен и светло сив фон. В дизайна на тапета са вмъкнати декоративни фризове от различни епохи.

Вглеждайки се отблизо, ще забележите популярния Т-образен мотив от архитектурата на Древна Гърция, който днес масовата аудитория познава като принт „Версаче”. Златните орнаменти в центъра на тапета, пък ни пренасят в средновековния френски кралски двор. Като цяло, този тапет е предназначен за създаване на аристократична обстановка в съответното помещение.

Защо да заложите на добрия стар хартиен тапет?

Хартиените тапети днес имат сериозна конкуренция в лицето на стенни покрития от винил, флизелин, акрил, PE пяна и PVC. Всички нови материали имат своите достойнства, с които превъзхождат тапетите симплекс, но въпреки това, хартиеният тапет не изчезва от пазара. Защо това е така? Всъщност, причините са комплексни.

Хартиеният тапет запазва ниска цена и в същото време днес той може да се похвали с много добро качество, благодарение на по-добрите материали и иновативни производствени технологии. Благодарение на тънката си и лека структура, това стенно покритие е удобно за използване и се поставя лесно дори от хора без никакъв опит.

Високите естетически и декоративни свойства на тапета Астрея е причина да го изберете за декориране на стените. Имайте предвид обаче, че едрият принт може да направи помещението визуално по-малко. Моделът е подходящ за по-просторни пространства и за създаване на кценти. Няма да се получи добър визуален ефект, ако бъде използван за покриване на всички стени в съответната стая.

Тапет хартиен Астрея сив

5.90 лв.