Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Айлин 3D 2 червен

0/ 5 (0)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Модел с наличие на 3D ефект.

Триизмерният хартиен тапет в червено с 3D ефект е модел, предназначен за хора, които не се страхуват да експериментират с интериора в своя дом. Този тапет се различава значително от класическите тапети като стил, разцветка и десен. Предлагаме го на много изгодна цена под формата на стандартна ролка с дължина 10м. и широчина: 53см.

Тапет, който се използва по специфичен начин

Айлин е от специфичните тапети, чието приложение е малко по-различно. Поради екстравагантния дизайн на принта, с него не е удачно да се покриват всички стени в дадено помещение. Този вид покрития се използват за зониране – с тях се покрива само една стена или най-много две съседни стени.

Триизмерната шарка би стеснила оптически стаята и дори би могла да въздейства на възприятията. Освен това, с такава декорация ще се измени напълно концепцията за обзавеждане. Мебелите и другите интериорни детайли няма да се забелязват на фона на такива стени.

Моделът е чудесно решение, ако искате да обособите специално кътче, като визуално го разграничите от другите зони в стаята. Това може да е мястото за сън или кътче за сервиране на кафе във вашия дом. Комбинацията от ярко червени 3D квадрати и вертикални кантове в сиво с Версаче мотиви е много ефектна. Създава се илюзията за наличие на декоративни пана.

Хартиеният тапет – най-достъпната и лесна за използване облицовка

Хартиените симплекс тапети си остават най-евтиното и удобно решение за облицовка и декорация на стените. Модата им в никакъв случай не е отминала, напротив. Днес производителите предлагат продукти с повишени експлоатационни качества, които запазват по-дълго своите цветове и добро общо състояние.

Подмяната на тапетите се прави през по-дълъг интервал от време, когато се касае за амортизация на покритието. Смяната обикновено се извършва поради желание да се внесе разнообразие в интериора. Червеният тапет Айлин ви позволява да реализирате най-дръзките си идеи за визия на помещенията, като вложите съвсем малко пари.

Тапет хартиен Айлин 3D 2 червен

5.90 лв.