Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет ПВЦ Рим - Версаче сив

0/ 5 (0)
  • + -

19.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Древният Рим е извор на вдъхновение при оформление на домашен и търговски интериор. Специално за помещения с висока влажност и високи изисквания към нивото на хигиена, ви предлагаме миещ се PVC тапет с изображение на забележителности от времето на римската империя, заедно с добре познатия от тази епоха фриз, който днес често бива наричан „Версаче”.

Практично и декоративно решение за жилищни и търговски помещения

Тапетите от PVC (поливинилхлорид) са популярна и универсална опция за стенно покритие, известна със своята издръжливост, достъпна цена и широка гама от възможности за дизайн. PVC е синтетичен пластичен материал, който се използва широко в различни индустрии, а приложението му в тапетите осигурява практично и декоративно решение за жилищни и търговски помещения.

Едно от основните предимства на PVC тапетите е тяхната влагоустойчивост. Именно тя ги прави подходящи за помещения с висока влажност като кухни и бани. Водоустойчивият характер на PVC тапетите не само увеличава техния експлоатационен живот, но и ги прави лесни за почистване, тъй като могат да издържат на леки почистващи препарати, без да губят естетическия си вид.

Производственият процес включва покриване на основния материал (често това е хартия) със слой PVC, който може да имитира външния вид на различни текстури и облицовки, включително дърво, камък и плат. Това осигурява разнообразна гама от дизайнерски опции, позволявайки на купувачите да избират тапети, които допълват техните предпочитания за интериорен дизайн.

Особености на инсталацията

Поставянето на PVC тапет обикновено е лесно, тъй като продуктът може да се постави директно върху гладки и чисти повърхности, например плочки. Материалът е известен и със своята стабилност на размерите, което означава, че е по-малко склонен към свиване или разширяване при промени в температурата и влажността.

За здраво и дълготрайно залепване на тапета Рим е необходимо да се използват лепила, които са специално формулирани за винилови тапети. В раздел „консумативи” ще откриете висококачествени лепила, които ви гарантират лекота на монтажния процес и отличен краен резултат.

Тапет ПВЦ Рим - Версаче сив

19.90 лв.