Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет ПВЦ Мрамор сив

0/ 5 (0)
  • + -

19.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

С чудесния ПВЦ тапет, имитиращ сив мрамор, бихте могли да реновирате неугледната си баня с много скромен бюджет. Мраморът си остава материал, символизиращ лукс и класа, затова не се колебайте да заложите на този модел. Ние ви предлагаме висококачествен продукт на изключително ниска цена, с чието залепяне можете да се справите без никаква помощ.

Особености и предимства на PVC тапетите

ПВЦ тапетите са една сравнително нова разработка, която бързо придоби широка популярност. Предимството на тази стенна облицовка се състои преди всичко в нейната способност да отблъсква водата. Поради тази причина тапетът е особено подходящ за облицоване на стени в бани, както и на участъци в кухненски помещения, изложени на силно замърсяване и влага.

Тапетът има многослойна структура, като най-горният слой е от поливинилхлорид – материал, който все по-осезаемо навлиза в нашия живот. Покритието не позволява на водата да проникне във вътрешните слоеве и по този начин да причини раздуване или разслояване на хартията отдолу.

PVC слоят е устойчив не само на влага, но и на обичайните замърсители. Почистването на декорацията може да се извърши с гъба и препарат или само с влажна кърпа. Не се препоръчва използването на твърди предмети или абразивни почистващи средства при провеждане на хигиенните мероприятия.

Идеална алтернатива на скъпите и продължителни ремонти

Сред основните предимства на ПВЦ тапетите можем да изтъкнем възможността те да бъдат залепени върху вече съществуваща облицовка от керамични плочки. Този продукт е един чудесен начин да скриете плочки, които са вече демоде или по-лошо – захабени, спукани и с петна, които са неподлежащи на почистване.

Тапетът Сив мрамор е отлична алтернатива на скъпите облицовъчни материали. Не само това, но с него можете да реализирате най-бързите ремонти. В зависимост от площта на вашата баня, операцията може да се извърши в рамките на един-два часа или за малко повече време. Тапетът се предлага под формата на ролка със стандартните размери – 53см ширина и 10м дължина на ролката.

Тапет ПВЦ Мрамор сив

19.90 лв.