Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет дуплекс Тухла 3D кафяв

2/ 5 (36)
  • + -

8.80 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.Модел с наличие на 3D ефект.

Искате да скриете дребни недостатъци по стените, като същевременно направите дома си по-модерен и приятен? За решаване на тази задача ще ви помогне нашият дуплекс тапет Тухла 3D, който се отличава с невероятен реализъм на принта и изключителна здравина. Двуслойните тапети привличат с достъпната си цена, поради което се радват на широка популярност сред купувачите.

Ефект Тухлена стена – декоративен мотив с голяма актуалност

Тухленият зид е най-модерният тренд в интериорния дизайн в последните години. Той се използва активно и от дизайнери, и от редови потребители. Този принт е застъпен при почти всички видове стенни облицовки – от хартиените и 3Д тапетите до PVC панелите и керамичните плочки.

Въпросният рисунък се вписва отлично във всяко помещение – хол, кухня, спалня и дори офис. Идеята на тази декорация е да се използва само върху една или най-много две съседни стени, като по този начин стаята се раздели визуално на отделни функционални зони. Нашият дуплекс тапет Тухла пресъздава в детайли стена, издигната от тухли. Качеството на печата и точното предаване на цветовете позволяват създаването на изображение с висока автентичност.

Предимства на двуслойните тапети

Дуплекс тапетите имат някои предимства, които ги изтласкват на преден план. На първо място това е по-плътната им двуслойна структура, която почти се доближава до мазилката като структура. За разлика от по-тънкия еднослоен хартиен тапет, двуслойният скрива много добре грапавини и неравности по стените, включително моделите с гланцово покритие.

Дуплекс тапетът Тухлена стена в кафяво изпъква с по-голямата си здравина, което води до по-дълъг експлоатационен живот на стенната декорация. Това покритие маскира с лекота по-дребни несъвършенства, помагайки ви да създадете визуално привлекателно пространство с малко пари и минимален разход на време.

Важно е да знаете, че двуслойните тапети имат по-високо тегло, което може да ви изправи пред известни предизвикателства при тяхното лепене. Ето защо е много важно да спазите всички технологични изисквания на операцията: качествена подготовка на основата, правилно нанасяне на лепилото и осигуряване на оптимални условия за неговото изсъхване.

Тапет дуплекс Тухла 3D кафяв

8.80 лв.