Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Тухла 3D бежов

4/ 5 (36)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Модел с наличие на 3D ефект.

Влагоустойчив тапет тип Тухла с 3D ефект ви позволява да решите редица проблеми в помещенията с висока влажност и степен на замърсяване. Моделът има висока декоративна стойност и много важни характеристики, касаещи създаването на чиста и приятна домашна среда. В същото време цената му е повече от достъпна, което е причина да го поръчате веднага.

Тухлена стена – ефект, който може да се постигне с минимален разход на средства

За да създадат ефект на тухлена стена, много собственици на жилища прибягват до скъпи и сложни ремонти. Факт е, че колкото повече средства и усилия се вложат в ремонта, толкова по-добър е крайният резултат, но въпреки това, средствата са не винаги оправдани. Нашият влагоустойчив тапет ви позволява да постигнете висока естетика с много по-малък разход на средства и време.

Тухленият зид, изобразен на тапета, е много подходящ за създаване на акценти и зониране на по-големи пространства. В последните години този принт се наложи като модерно решение за кухненския гръб, а именно кухнята е помещението, където е най-удачно да се използва влагоустойчив тапет.

Кирпиченият зид, изобразен на тапета ще свърже много добре горния и долния ред кухненски шкафове, особено ако мебелите са в светли еднотонни нюанси. Тапетът може да се постави и в хола, където ще спомогне за разделянето на помещението на няколко функционални зони. Можете да го използвате, за да обособите отделна зона за хранене или да отделите зоната с меката мебел.

Защита за стените с възможност за качествено почистване

Тапетът 3D Тухла е не просто красива стенна декорация, а евтина облицовка, която ви позволява да защитите мазилката от влага, мазнини и никотинови отлагания. След като се положи на стената, това евтино покритие не позволява на влагата и мръсотията да проникнат в стената и да я разрушат.

Благодарение на гланцовия горен слой, тапетът е лесен за почистване, като за целта може да се използва влажна кърпа и препарат. Препоръчваме да използвате специално лепило за тежки тапети, за да постигнете максимално добро свързване между тапета и стената.

Тапет влагоустойчив Тухла 3D бежов

6.30 лв.