Продуктът беше добавен в кошницата
- 7%

Тапет влагоустойчив Камък зид 3D кафяв

3/ 5 (69)
Промоция
  • + -

5.86 лв. 6.30 лв. - 7%

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.Модел с наличие на 3D ефект.

С влагоустойчив тапет Камък ще решите проблемите с облицовката на стени, изложени на водни пръски и влага. Моделът е с изключително модерен принт тип каменен зид в кафяво. Предлагаме го на ролки със стандартна дължина 10м и широчина 53см. За залепянето се използват специални лепила, каквито също можем да ви предложим.

Влагоустойчивите тапети – перфектната алтернатива на керамичните плочи

Влагоустойчивите тапети не са новост на пазара. Използването им в домашния интериор датира от 70-те години на миналия век.Те са познати като нискобюджетна алтернатива на керамичните облицовки. Съвременните продукти са плод на множество подобрения, което ги прави по-устойчиви на натоварване и по-дълготрайни.

Този вид облицовки са разработени на базата на хартия, но всъщност структурата им е многослойна. Най-интересен е горният слой, който е от PVC. Благодарение на пластмасовото покритие, тапетът може да се мокри и да се мие. Поливинилхлоридът има високи влагоотблъскващи свойства, което позволява на миещите се тапети да защитят мазилката, върху която са монтирани.

В състава на тапетите с PVC покритие влизат и пластификатори, които им придават гъвкавост и ги правят по-лесни за полагане. Тези облицовки не допускат развитието на спори на плесени и гъбички. По този начин правят средата, в която се използват чиста и безопасна за нейните обитатели. Поради по-плътната структура на миещия се тапет, отлепянето му е по-лесно, отколкото е деинсталирането на хартиените покрития.

Камъкът – акцент в интериора

Каменните зидове и тухлените стени са хит в оформлението на жилищни пространства в последните години. Естественият камък, както и дървесните мотиви при декоративните покрития за стени, са класическо решение, което е винаги актуално. Това означава, че няма да сгрешите ако изберете именно този модел влагоустойчив тапет.

3D принтът ви позволява да създадете една приятна и разчупена атмосфера. Камъкът придава на интериора луксозно излъчване, но за жалост малко хора могат да си позволят естествена каменна облицовка. Ние ви предлагаме един нискобюджетен вариант, с който ще постигнете желания ефект, без да се разорявате.

Тапет влагоустойчив Камък зид 3D кафяв

5.86 лв.