Продуктът беше добавен в кошницата
- 16%

Тапет влагоустойчив Жана сив

0/ 5 (0)
Промоция
  • + -

5.30 лв. 6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

В някои случаи е най-удачно като стенно покритие да се положи висококачествен влагоустойчив тапет. Нашият модел Жана в сиви нюанси ви позволява да създадете един стилен и приятен интериор. Тапетът е с елегантен дизайн, имитиращ пано тип колаж – отлично решение за кухня, дневна и всяка стая, в която стените се нуждаят от надеждна влагозащита.

Структура и свойства на влагоустойчивите тапети

Влагоустойчивите тапети, включени в продуктовия ни каталог, се отличават с приятна външност и безапелационна здравина. Тапетите с влагоустойчиви свойства се различават по структура от класическия хартиен тапет. Те представляват многопластово стенно покритие, в чийто състав влизат различни видове синтетични полимери и пластификатори.

Основата на тапета може да бъде хартия, но неговата повърхност е PVC – материал, който е устойчив на влага и намокряне, поради което облицовката е чудесно решение за стената зад кухненската мивка. Покритието не допуска проникването на вода във вътрешността на тапета и по този начин го предпазва от разрушаване.

Защитният слой на повърхността на тапета има и друга важна функция – предотвратява избеляването на цветовете. Независимо колко често и как почиствате стените, цветовете и шарките на принта няма да изгубят първоначалното си очарование. Директните слънчеви лъчи също не могат да причинят загуба на естетически свойства в периода на използване на тапета.

По-лесен за монтиране вариант спрямо керамичните плочки

Ниската цена на качествения влагоустойчив тапет е причина той да остава предпочитан вариант за облицовка на стените при бързи ремонти с малък бюджет. Цената на една ролка от 10 м е повече от символична, а в също време можете да поставите тапета изцяло сами. Лепенето на тапети е лесна задача, включително когато говорим за многослойни изделия с PVC външен слой.

За поставянето на тапета ще ви е нужно специално лепило, каквото можем да ви предоставим, както и други консумативи, с които се изпълнява монтажната операция. Преди да пристъпите към инсталирането на тапета, е важно добре да подготвите основата. Стената трябва да бъде гладка, суха и чиста, а лепилото се полага както върху тапета, така и върху стената за по-добро свързване.

Тапет влагоустойчив Жана сив

5.30 лв.