Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Домиано 3D кафяв

2/ 5 (697)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Влагоустойчивият тапет Домиано С 3D ефект е отлична стенна облицовка, за помещения, склонни към замърсяване, където естетиката е не по-малко важна от чистотата. Можете да скриете лесно принта на старите плочки в кухнята с тази миеща се облицовка, ако десенът им вече не е актуален или не подхожда на новия кухненски интериор.

Устойчив на влага, никотинови отлагания и мазнини

Най-важното предимство на 3Д тапета Домиано е наличието на влагоустойчив горен слой, който изпълнява няколко важни задачи:

Защитава стените от влага;

Улеснява почистването;

Повишава естетиката в помещението.

Гланцовата запечатка не позволява на влагата да разруши тапета или стената. С това декоративно покритие влагата остава на повърхността на тапета, от където е лесно да се подсуши със суха кърпа. Същото е валидно и за мазните отлагания. Те имат неприятното свойство да се натрупват по стенните мазилки, откъдето е почти невъзможно да бъдат премахнати.

Гладката влагоустойчива повърхност на тапета улеснява почистването. За да премахнете натрупаните прах, мръсотия и мазни отлагания, не е нужно да използвате силни химикали или четки с твърд косъм. Пластификаторите на повърхността на влагоустойчивия тапет създават гладка непореста повърхност, откъдето замърсяването може да се отстрани с максимална лекота.

Създайте си здравословна и красива среда

Красивият принт с триизмерен ефект прави тапета Домиано в кафяви нюанси идеално решение за хол и кухня, където визуалното представяне е не по-малко важно от хигиената. Тапетът ще подобри естетиката на стаята, стига да е правилно избран съобразно интериорния дизайн. Този ефектен принт е подходящ за стаи с мебели от дърво или имитация на естествена дървесина, например от ПДЧ.

Моделът е перфектно решение за създаване на акценти и зониране на помещения. Мозайката от дървени кубчета е чудесен заместител на класическите керамични плочки, ако решите да използвате тапета за кухненски гръб. Можете да го поставите и в хола, за да обособите отделно функционално пространство. Този подход е особено полезен за разделяне на трапезарията от зоната с мека мебел.

Тапет влагоустойчив Домиано 3D кафяв

6.30 лв.