Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Гала 3D сив

3/ 5 (114)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Влагоустойчивият тапет Гала 3D в сиво е отлично решение за декориране на стените в помещения с висока степен на замърсяване и влага. Благодарение на гланцовото му покритие, той е здрав, лесен за почистване и има дълъг експлоатационен живот. Принтът му е не по-малко очарователен. С този модел можете да създадете ефект на тухлена стена с изрисувани върху тухлите нежни флорални мотиви.

Начин да защитите стените от влага и мазни отлагания

Сивият тапет Гала с триизмерно изображение, ви позволява да декорирате различни жилищни помещения, като същевременно предпазите мазилките от влага и отлагания. Благодарение на специалното гланцово покритие, изпълняващо ролята на запечатка, обичайните замърсители и влагата не могат да проникнат в структурата на тапета и да го разрушат.

Поради тези уникални характеристики, тапетът е подходящ за кухни и мокри помещения, където изпаренията при готвене и пране имат най-силно разрушително действие. Почистването на мазилката е сложна задача със съмнителни резултати, но почистването на този тапет е лесно като детска игра.

Тъй като покритието не се страхува от вода, дори напротив, отблъсква водните пръски, хигиенизацията може да се проведе с обичайните почистващи методи и средства. Ако декорирате стена в хола, където се пуши, ще ви бъде лесно да премахвате никотиновите отлагания, без риск от повреждане на декоративния материал.

Ефект „Тухла” – моден тренд в интериорния дизайн

Ефектът тухлена стена е актуален тренд в интериорния дизайн в последните няколко години. Ако искате домът ви да бъде в крак с актуалните тенденции, но не можете да си позволите да харчите много пари, нашият тапет Гала 3D е лесна и достъпна алтернатива. Дори да ви липсва опит в лепенето на тапети, ще можете да се справите със задачата без професионална помощ.

Важно е да уточним, че тухленият принт се използва като акцент за обособяване на конкретна функционална зона. Това означава, че не е удачно да покривате всички стени в помещението с този модел влагоустойчив тапет. Използвайте го за зониране на по-големи пространства, с което ще си спестите финансови средства.

Тапет влагоустойчив Гала 3D сив

6.30 лв.