Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Алегра бежов

3/ 5 (8)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Модел с наличие на 3D ефект.

Влагоустойчив тапет Алегра в бежово може да се окаже най-доброто решение за облицовка на стените във вашата кухня. Този вид тапети са подходящи за всички помещения с високи изисквания по отношение на влагоустойчивост и лесна поддръжка. Абстрактните шарки, изобразени на тапета, ще внесат колорит и приятно настроение в съответното пространство.

Предимства на миещия се тапет

Миещите се тапети не са нова разработка, но съвременните продукти притежават редица подобрения. Благодарение на иновативните производствени методи те станаха по-дълготрайни и устойчиви на химични и механични въздействия. Влагоустойчивите тапети имат многослойна структура, в състава на която може да има дори хартия.

Особеното при тези покрития е наличието на влаготблъскващ горен слой, както и на непропусклива мембрана на гърба. По този начин, дори при пряко намокряне, тапетът не позволява на влагата да проникне в мазилката и да я разруши. Тапетът Алегра е чудесно нискобюджетно решение, когато средствата и възможностите не позволяват поставянето на по-скъпа и трайна облицовка.

Предимствата на тапета са многобройни. Той позволява обстойно почистване с конвенционални (неагресивни) миещи препарати. Стените в кухнята са изложени на множество неблагоприятни въздействия – влага, пара, отлагане на мазнини, големи температурни разлики и т.н. Всички те биха разрушили мазилката, ако липсва надеждно защитно покритие.

Модел с лек 3D ефект

Влагоустойчивият тапет Алегра е модел от абстрактната ни колекция. Принтът включва шарки, които при наблюдение под определен ъгъл създават усещане за наличието на релеф. Този триизмерен ефект ще придаде дълбочина и визуален простор, от какъвто силно се нуждаят малките кухни. Можете да използвате тапета като облицовка зад кухненската мивка, а също и за покриване на близко стояща стена.

Приятният бежов цвят, в който е издържан принтът, спада към неутралните нюанси. Той се комбинира отлично с всички дървесни декори, използвани при изработка на кухненско обзавеждане. Цветът ще направи помещението по-светло, по-топло и уютно, което ще създаде на самите вас приятно настроение и комфорт.

Тапет Алегра се предлага под формата на ролки от 10м със стандартна широчина 53см.

Тапет влагоустойчив Алегра бежов

6.30 лв.