Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Японска Мазилка кафяв

4/ 5 (67)
  • + -

19.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Тапет винил Японска мазилка в кафяв цвят е едно атрактивно предложение от магазин Дегрец, което ще ви позволи да създадете съвършенство в интериора, без излишни разходи и сложни ремонти. Този вид стенна облицовка е една нискобюджетна алтернатива на модерните в момента мазилки, чието изграждане е свързано с много разходи и участието на специалист.

Японската мазилка – интериор, излъчващ топлина и уют

Виниловият тапет е една първокласна имитация на популярната в последните години японска мазилка. Тя представлява смес от напълно естествени съставки, сред които памучни, копринени, минерални или целулозни влакна. Естественият произход на материала го прави екологично чисто решение, но най-голямото му достойнство е атрактивният облик.

Мазилката, произхождаща от Япония има и някои недостатъци. Тя изглежда изключително красиво, и независимо в какъв нюанс е оцветена, се вписва идеално във всеки интериор. Проблемът идва от сложния метод на нанасяне. Предлага се под формата на суха смес, към която се добавят оцветяващ пигмент, вода и понякога лепило, преди да бъде нанесена. Звучи твърде сложно нали?

Виниловият тапет – идеален за помещения с повишено натоварване

Продуктът, който ви предлагаме включва в себе си най-доброто от двете разработки – японската стенна облицовка и тапетите от винил. Виниловите тапети напълно заслужено спечелиха сърцата на купувачите. Една от причините е тяхната непретенциозност към условията на експлоатация.

Тапетът винил е устойчив на механични и химични влияния, на светлина и влага. Той лесно понася почистването с четки и препарати и дава такъв простор за творческа реализация, че дизайнерите не се колебаят да реализират уникални концепции с тях, включително японски мазилки. Разликата е, че стенното покритие се полага без особени усилия и със задачата може да се справи абсолютно всеки.

Благодарение на съвременните производствени технологии, виниловите тапети много успешно имитират различни естествени и изкуствени облицовки, включително камък, тухла, коприна, лен, памук и дори камъни Сваровски. Ефектът Японска мазилка, който предлага този винилов тапет, ви позволява да създадете един наистина луксозен интериорен дизайн с минимален разход на време, усилия и средства.

Тапет винил Японска Мазилка кафяв

19.90 лв.