Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Тухла 1 3D червен

0/ 5 (0)
  • + -

19.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Модел с наличие на 3D ефект.

Акрилният тапет Изабел се предлага и в сиви нюанси – един по-неутрален модел, който ще се свърже хармонично с обзавеждането в конкретната стая. Това декоративно покритие ще ви плени с нежния си релеф и приятни флорални мотиви. Триизмерният му ефект се дължи както на релефната структура, така и на умелото използване на цветовете.

Стена с приятен кадифен релеф – една съвсем различна атмосфера в стаята

Може би се колебаете да опитате нещо ново, раздвоявайки се между класически хартиени тапети и такива от акрил. Ние ви препоръчваме да опитате новия декоративен материал, ако искате да замените скучния едноизмерен интериор с един много по-ефектен и вълнуващ декор. Акрилният тапет притежава естествена триизмерност, която придава дълбочина на всяко по-малко пространство.

Акрилните тапети притежават неподражаем чар и излъчване, които се дължат на специалната технология, по която се произвеждат. На практика това са двуслойни хартиени тапети, като между двата слоя се нанася акрилна пяна под налягане. Акрилът е ключов компонент на структурата на тапета, поради което самият продукт става популярен с наименованието „акрилен”.

С това нежно на допир покритие ще създадете съвсем различна атмосфера в съответната стая. Гледани под различен ъгъл, стените ще изгубят усещането за пълна статичност. Тапетът Изабел е чудесно решение за спалня и дневна, където ще спомогне за създаването на спокойна и уютна атмосфера.

Структурни особености – какво трябва да знаете преди да закупите такъв продукт?

Преди да вземете окончателно решение за покупката на акрилен тапет, трябва да се запознаете с всички особености на материала и изискванията за правилно инсталиране. На първо място е редно да обмислите внимателно дали точно това стенно покритие е подходящо за вашия интериорен проект.

Тапетите акрил не позволяват мокро почистване, поради което не е препоръчително да се използват в помещения с висока степен на замърсяване, например кухня или хол, в който се пуши. Самата технология на лепене е малко по-различна от тази при инсталиране на хартиени покрития. В случая е важно да се използват лепила, специално предназначени за лепене на акрилни тапети.

Тапет винил Тухла 1 3D червен

19.90 лв.