Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Плетка 3D бял

0/ 5 (0)
  • + -

17.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Виниловият тапет Плетка е една абстрактна композиция, способна да трансформира дори най-скучното помещение в приятно и свежо кътче в дома. Плетеницата от заоблени форми и линии създава визуална илюзия за приятен релеф на стената. Триизмерността на десена е сред най-големите достойнства на тапета. Друг плюс е материалът.

3D тапетите – начин да създадете усещане за повече простор

Голяма част от стаите в градските апартаменти не могат да се похвалят с голяма квадратура. И макар малката стая да е смятана за уютна, тя би могла да създава и тягостна атмосфера, ако обзавеждането ѝ не е оформено правилно. Има няколко начина да се създаде оптическа илюзия за повече простор, отколкото е реално наличен. Един от тях е използването на 3D абстрактни тапети.

Абстрактната композиция в конкретния случай внася повече разчупеност в интериора. Плетеницата от черни линии на бял фон създава стилен ефект релеф върху стената. Релефът кара цялото помещение да изглежда малко по-голямо от реалното, но само при правилно използване на стенната декорация.

Удачно е да поставите тапета върху само една от стените, вместо да покриете с него всички стени в стаята. По този начин ще можете да излъжете окото, че помещението е разделено на няколко функционални зони. Самият факт, че една стая позволява разделяне на няколко самостоятелни кътчета, вече кара посетителя да я възприема като по-просторна отколкото всъщност е.

Винилът – покритие с висока механична и температурна устойчивост

Абстрактният тапет винил Плетка 3D е идеалната стенна облицовка за помещения с по-високи хигиенни изисквания . Виниловият горен слой прави тапета устойчив на механични и температурни въздействия. Тапетите от този материал се възприемат като миещи се, поради което често се използват в затворени пространства с висока степен на влага и замърсявания.

Тапетът може да се постави в хол или кухня, където пара, мазни изпарения и тютюнев дим са често срещани явления. На тези замърсители ще бъде по-трудно да се напластят върху покритието, а същевременно на вас ще бъде много по-лесно да почистите минималното количество мръсотия, полепнало по стенната облицовка. Покритието може да се почиства с вода и мек миещ препарат.

Тапет винил Плетка 3D бял

17.90 лв.