Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Лукс Барок Бежов

0/ 5 (0)
  • + -

24.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

В специализираните магазини тип „домашен декор” е обособена специална секция с тапети барок. Барокът е артистичен стил, отличаващ се с романтизъм и изключително изящество. При него липсват грубите прави линии и асиметричните авангардни форми. Красивият десен на тапета, който ви представяме на тази страница го доказва. Нежна дантела, която ще покрива стените в дома ви, създавайки топлина, комфорт и уют.

Характеристики и предимства на продукта

Заради изключително високото си качество и елегантна визия, изделия от ранга на този тапет са класифицирани като тапети лукс. Луксозната стенна облицовка се характеризира не само с превъзходната си визия, но и с невероятната си дълготрайност и специфични свойства, неприсъщи на тапетите от други разновидности.

Виниловият тапет превъзхожда класическия хартиен по множество показатели. Той е температуро и влагоустойчив, което го прави приложим във всяко помещение, включително в кухни и на приземни етажи, където влагата е често срещан проблем. Тапетът не може да запази първоначалната си цялост и оригиналност на цветовете, поставен върху просмукана от влага стена, освен ако в състава му не влизат и няколко слоя винил.

В колекцията ни с барокови тапети, виниловите се класират най-високо сред предпочитанията на по-взискателните ни клиенти. Те са незапалима стенна облицовка, за разлика от класическия хартиен тапет. Спокойно могат да се използват в помещения с камини и други отоплителни уреди на твърдо гориво.

Благодарение на по-високата си плътност, тапетите с винилов горен слой са чудесен шумо и топлоизолатор. По тази причина са избирани често за стените на спални и детски стаи. Възможността да се мият позволява в съответните жилищни стаи да се поддържа максимално високо ниво на хигиена.

Виниловият тапет барок е един луксозен продукт с множество достойнства. Цената му е малко по-висока от тази на симплекс тапетите, но пък експлоатационният му период е многократно по-дълъг. Освен този модел в бежово, можем да ви предложим и други цветови варианти в луксозния и много изискан бароков стил, както и подходящо лепило за здраво и дълготрайно залепване на тапета.

Тапет винил Лукс Барок Бежов

24.90 лв.
To Top